[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nelly Stoica debutează cu single-ul “Tu Știi“ VIDEO//
Katy Perry, cu sarcina avansată la vedere, în costum de baie
E FIERBINTE! Antrenoarea Nicolle Trifan nu ratează nici o ocazie să-și ...
(VIDEO) Cristina Ceauș, sărutată de ciobănaș! Interpreta a lansat ...

Lady Gaga își dorește să devină mamă

Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, a declarat că își dorește, în viitorul apropiat, să devină mamă. De asemenea, ea speră că va fi foarte ocupată și pe plan profesional.

Cântăreața a fost invitată la NikkieTutorial, unde a vorbit despre planurile ei pe viitorii 10 ani.

„Plănuiesc să scriu mai multă muzică, genuri muzicale pe care nu le-am abordat, vreau să îmi surprind fanii. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și să cresc și mai mult propriul meu brand de cosmetice, Haus Laboratories”, a declarat artista.

Gaga a prezentat, în cadrul vlogului, și câteva produse cosmetice Haus Laboratories, moment în care a explicat cum pasiunea ei pentru machiaj și capacitatea de a se transforma au ajutat-o să își creeze alt ego-ul muzical.

„Îmi place machiajul. M-am descoperit prin machiaj, asta m-a făcut să mă simt frumoasă, m-a ajutat să mă reinventez ca Lady Gaga”, a mai spus ea.

Ultimul an a fost unul plin pentru artistă: a debutat ca actriță în filmul „A star is born”, a câștigat un oscar pentru piesa „Shallow”, s-a despărțit de logodnicul ei, a intrat într-o relație cu inginerul de sunet Dan Horton. Însă relația lor s-a destrămat după doar trei luni.

Acum, Lady Gaga se concentreză pe viața profesională și speră ca în curând va deveni și mamă.

unica.ro


DEC 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...