FRESH
La doar 16 ani Charlie D'Amelio a doborât recordul de 100 de milioane ...
Cum reacționează zodiile atunci când sunt înșelate
Actorul Alexander Ludwig din serialul „Vikingii” s-a logodit
Cât a costat rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu. Vedeta a decis ...

Anna Lesko a învățat să coasă la cooperativa mamei sale. Azi, lucrează cot la cot cu designerul pentru costumele ei de scenă

Anna Lesko a fost dintotdeauna admirată pentru costumele de scenă extravagante, dar și pentru ținutele ieșite din tipare cu care își face apariția în public.

Secretul ei: se inspiră din tradiții și lucrează cot la cot cu designerul, pentru că are cunoștințe de croitorie dobândite încă din copilărie!

Anna Lesko are o stilistă cu care lucrează de doi ani și care o consiliază, dar are și o legătură strânsă, de peste un deceniu, cu un designer, pentru confecționarea hainelor de scenă.

Lucrez cu Andreea Corvin de vreo 13-15 ani, avem o colaborare frumoasă, strânsă, dar nu așa: «Uite, îmi doresc nu știu ce!», nu, se discută, sunt dezbateri, mergem în istoria costumului și vedem ce s-ar potrivi, elemente ucrainene, niște elemente din tradiția nu știu care din costumul popular rusesc”, ne-a dezvăluit cântăreața cum ajunge să etaleze outfituri sofisticate în fața publicului.

 A învățat la 7 ani să croșeteze Pasiunea ei pentru haine a început la o vârstă fragedă.

În copilărie, pe lângă joacă, Anna a avut sarcini de îndeplinit, precum ajutorul dat la creșterea celei mai mici surori sau la cooperativa deținută de mama ei.

Noi am avut o cooperativă și fiecare dintre noi a trebuit să știe să coasă, să croșeteze, mama așa ne-a dat drumul în lumea mare și largă. Am început să le învăț de foarte mică, de la 7 ani”, a declarat, pentru Libertatea, Anna Lesko.

dsc1738-412x620

libertatea.ro


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...