FRESH
Măștile fashion nu te protejează de Covid! Iată ce spun specialiștii
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...

Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: "Nu ar fi exclus să ieşim şi cu bublişorul mic"

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, cu mulţi copii. Şi ea îşi doreşte cu ardoare să devină mamă, scrie okmagazine.ro

Lidia Buble se află în această perioadă în izolare, în casa din Bucureşti alături de Răzvan Simion. Prezentatorul încă merge la job, e în direct zi de zi pe Antena 1, dar artista stă acasă. Toate concertele ei au fost suspendate sau anulate, niciun eveniment nu mai este permis, iar proiectele în care era implicată au luat o pauză. Lidia Buble are mai mult timp pentru ea acum, dar şi pentru relaţie.
Cântăreaţa a mărturisit că îşi doreşte copii…mai mulţi. Răzând, ea a declarat la “Vorbeşte lumea”, la Pro TV, că este posibil ca din această izolare ea şi Răzvan Simion să devină părinţi: “Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal şi eu pasăre de noapte, călătoream mult prin ţară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiţi, nu ar fi exclus să ieşim şi cu bublişorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.

De asemenea, artista a mărturisit că nu se plictiseşte, nu se satură de iubitul ei. Petrec timp împreună şi fac diverse activităţi: “Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta şi spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua eşti pe capul meu şi invers. Şi văd că ne înţelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a mai spus Lidia Buble.


APR 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII