FRESH
Horoscop 29 octombrie 2020. Decizie importantă în dragoste
Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune
Fondatorul unei secte sexuale condamnat la închioare pe viață! Supunea ...
Katie Price, concediu exotic în scaun cu rotile. Modelul britanic ...

Cele mai bizare ținute de la American Music Awards. Christina Aguilera şi Shania Twain s-au făcut de râs

Nu au fost deloc inspirate! Christina Aguilera, Kesha şi Shania Twain au venit cel mai urât îmbrăcate la cea de-a 47-a ediţie a premiilor American Music Awards. Cele trei s-au făcut de râs la gală.

Cântăreaţa Taylor Swift (29 de ani) a fost regina galei American Music Awards, care s-a desfăşurat duminiă seara la Teatrul Microsoft din Los Angeles. Vedeta, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a fost şi una dintre cele mai frumos îmbrăcate, dar a şi fost declarată “Artistul deceniului” şi “Artistul anului”.

La polul opus, Christina Aguilera (38 de ani), Kesha (32 de ani) şi Shania Twain (54 de ani) au şocat publicul cu apariţiile lor neinspirate. Cântăreaţa Christina Aguilera, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a purtat una dintre ţinutele cele mai caraghioase.

Ea s-a îmbrăcat într-o costumaţie creată de celebra casă de modă Jean Paul Gaultier Couture, care arăta foarte ciudat, cu glugă şi nişte aplicaţii ce păreau un fel de aripi. Mărgelele şi cureaua mare pe care le purta păreau la fel de caraghioase. Urât îmbăcată a venit şi cântăreaţa Kesha într-o ţinută Versace strident colorată, cu ciorapi şi pantofi în ton cu rochia de prost gust. Vedeta cu o avere de 5 milioane de dolari a fost ca o paiaţă la gală.

Cântăreaţa canadiană Shania Twain, care are o avere de 400 de milioane de dolari, a revenit după 16 ani pe covorul roşu la American Music Awards. Însă ţinuta de concepţie proprie pe care a ales să o poarte, cu mâneci uriaşe, i-a adus numeroase critici.

Vedeta serii, Taylor Swift, a câştigat în total 6 premii, între care şi cele pentru Cea mai bună artistă pop/rock, Cel mai bun album pop/rock (“Lover”), Cel mai bun videoclip (”You Need to Calm Down›”) şi “Cea mai bună artistă contemporană”. Billie Eilish (17 ani) a fost desemnată câştigătoare la categoria “Cel mai bun artist debutant”. Rapperul Post Malone a obţinut premiul pentru Cel mai bun album hip-hop (“Hollywood›s Bleeding”).

click.ro


NOI 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII