[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//
SEXY și IREZISTIBILĂ! Marinela Bezer și-a uimit fanii cu noi imagini ...

Marcel Pavel, infectat cu coronavirus, urmează şi un tratament pentru dubla pneumonie: "Este o boală cumplită"

Marcel Pavel a mărturisit că nu trece printr-o perioadă tocmai bună din punct de vedere medical, dubla pneumonie cu care a fost diagnosticat îi dă mari bătăi de cap. Medicii îl ţin sub observaţie şi sub tratament.

Infectat cu coronavirus, Marcel Pavel se află în spital din această cauză, dar şi din cauza bolii cu care a fost diagnosticat: dubla pneumonie. Cum a reuşit artistul să se îmbolnăvească? Chiar el a explicat, totul pe platourile de filmare de la “Te cunosc de undeva”, show-ul transformărilor unde este concurent: “Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toţi şi ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore şi sunt 17 grade, deci o diferenţă de 23 de grade. Şi aici a fost o problemă că eu am făcut şoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri”.

“Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturaţia oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiştii care s-au ocupat de testarea mea. Lumea spune că am luat bani ca să spun că sunt bolnav de COVID-19. Lumea a înnebunit de tot! Eu sunt un om cu coloană vertebrală, nu aş accepta niciodată aşa ceva. Sunt un om puternic şi vreau să trec peste momentele acestea. Este o boală cumplită, aici mă refer la dubla mea pneumonie. Eu nu am făcut din cauza virusului această boală, am făcut-o după un şoc termic. Medicii îmi spun să am răbdare, să urmez tratamentul întocmai, şi cel injectabil, şi cel administrat oral”, a declarat Marcel Pavel la Antena Stars.

okmagazine.ro


IUN 23, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...