[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 4 august 2020. Decizii importante cu privire la viitor și ...
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//

Marcel Pavel, suspect de infectare cu noul coronavirus. Ce spune artistul

Marcel Pavel este suspect de infectare cu noul coronavirus. Interpretul e răcit de câteva zile și, pentru că a văzut că starea de rău nu-i trece, a făcut testul de coronavirus. Rezultatul va veni joi.

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, nu se simte bine de câteva zile. Interpretul cu voce de aur crede că a răcit la filmările emisiunii ”Te cunosc de undeva”, unde diferențele de temperatură dintre camera în care artiștii așteaptă să le vină rândul și platou este mare.

Prevăzător din fire, dar și pentru că are copii, iar mezina familiei, Iuvenalia Ioana, face în curând 7 ani, artistul a dorit să facă testul pentru coronavirus.

Marcel Pavel spune că nu are simptomele infecției cu noul coronavirus

Totuși, el spune că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cealaltă parte, familia lui se simte bine. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Interpretul este căsătorit de peste 20 de ani cu fosta balerină la Teatrul Balșoi din Moscova Violeta (49 ani). Au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).

click.ro


IUN 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...