[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Cleopatra Stratan A DIVULGAT SECRETUL! Vezi despre ce este vorba!
Alina Dragnev NU E IDEALĂ, dar e mândră!: „Sunt departe de a fi perfectă, ...
Moldoveanul Igor Picușciac, desemnat cel mai bun antrenor în Armenia
Andreea Bălan: ,,Nu mă mai doare...” Piesa care transmite exact ceea ...

„Meghan Markle nu suporta să fie numărul 2, după Kate Middleton!” Dezvăluirile unei surse regale

Kate Middleton și Meghan Markle

Chiar dacă fosta ducesa de Sussex a dispărut din peisajul casei regale britanice, bârfele despre experienţa ei acolo și gelozia pe care o avea față de Kate Middleton continuă să apară, informează Shock.md, cu referire la ok.magazine.ro.

Specialistul pe probleme regale Tom Quinn a declarat, pentru presa din Marea Britanie, că Meghan a fost foarte afectată din cauza faptului că nu avea parte de atenţia care credea că i se cuvine la casa regală. În plus, soţia Prinţului Harry se compara mereu cu Kate Middleton şi avea pretenţia să fie tratată cu aceeaşi importanţă cu care era tratată viitoarea regină.

Quinn susţine că americanca ar fi avut ciocniri dese cu stafful de la Palatul Kensington, atunci când angajaţii regali nu era la fel de disponibili faţă de ea şi o făceau să se simtă numărul doi, după Ducesa de Cambridge.

Acesta a dat ca exemplu un anumit episod din perioada în care Meghan şi Harry locuiau la Kensington Palace. Meghan i-ar fi cerut unui angajat să facă ceva pentru ea, iar acesta a refuzat, replicându-i că lucrează doar pentru Kate Middleton.

Meghan s-ar fi simţit umilită şi ar fi iscat un întreg scandal în urma acestui incident, cerând să i se acorde acelaşi respect care i se arată şi lui Kate. 

Tensiunea dintre Meghan şi Kate nu este o informaţie nouă pentru public, ba, mai mult, ea poate fi percepută cu ochiul liber la toate evenimentele regale la care au fost prezente cele două, începând cu nunta lui Meghan şi a lui Harry, din mai 2018.

Sursa: ok.magazine.ro.


IUL 7, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...