FRESH
( Video) „Frumoasa mea” în interpretarea lui Dorin Chirtoacă! Vezi ...
Anna Tulgara, despre copilăria sa!: „Am avut o perioadă când nu puteam ...
RÂZI CU POFTĂ! Când te întâlnești cu fota colegă și începi să te lauzi ...
Așa MAMĂ așa FIU! Natalia Gordienko fericită și MÂNDRĂ de fiul ei ...

Melania Trump ARE AMANT, iar Donald Trump ŞTIE! Cei doi ar fi SEMNAT deja actele de DIVORŢ

Presa din Statele Unite ale Americii susține că Melania Trump ar avea un iubit, pe care președintele Donald Trump l-ar cunoaște. Amantul despre care presa internațională vorbește ar fi șeful securității magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Tower, din New York.

Dezvăluirea este făcută de o scriitoare americană, care susține că acesta este și motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soțul ei a devenit președinte în 2016.

Scriitoarea Monica Byrne nu este singura care spune că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania Trump şi presupusul iubit, Hank Simers. Conform aceleaşi surse, Noel Casler, fost angajat al emisiunii „The Apprentice”, a scris pe Twitter că „Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”.

rhrth

Publicaţia International Business Times susţine că cei doi au au semnat deja actele de divorţ, iar procesul era pe cale să se finalizeze atunci când Trump a fost ales preşedintele.

Date fiind aceste circumstanţe, Melania ar continua mariajul cu Trump până la sfârşitul mandatului său de preşedinte.

cancan.ro


FEB 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII