FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Melania Trump, fericită și STRĂLUCITOARE la un eveniment pe care l-a găzduit!FOTO//

După ce zilele trecute apărea în ipostaze drăgăstoase alături de soțul său, Donald Trump, care o ajuta să pășească pe tocuri pe gazonul din fața Casei Albe, acum Melania Trump este gazda primului său eveniment despre tehnologie și securitate online, scrie www.okmagazine.ro.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost pur și simplu radioasă la evenimentul de marți. S-a întâlnit cu mai mulți experți din această industrie, chiar la Casa Albă, în celebra încăpere State Dining Room, iar apariția sa a fost una notabilă. Cu un discurs impresionat, dar și cu o imagine impecabilă, Melania a fost sorbită din privirile de interlocutorii ei.

A vorbit despre efortul major de a lupta împotriva atacurilor cibernetice și a discutat cu ginații tehnici de la Amazon, Facebook, Google, Twitter și Snapchat despre modul în care acestea vor să combată hărțuirea online și cum au de gând să promoveze siguranța pe Internet.

Pe lângă discurs, invitații au fost fermecați de imaginea fresh a Primei Doamne și de faptul că a fost cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul întâlnirii. Probabil puțin emoționată pentru că a fost primul astfel de eveniment organizat de ea și pentru că nu a fost însoțită de Donald Trump, dar s-a descurcat de minune.

A arătat fermecător într-un outfit business, Melania fiind una dintre cele mai stilate soții de președinți din lume. A arătat exemplar într-un costum format din fustă conică, cu o crăpătură sexy pe spate și un sacou în carouri subtile, o alegere perfectă pentru o întâlnire cu oameni de afaceri. A optat și pentru o pată de culoare, bluza pe corp de culoare fucsia, prinsă în talie cu o curea lată, iar pantofii stiletto din piele lăcuită au arătat perfect în picioarele lungi ale Melaniei.

Da, hainele sunt un atu pentru Prima Doamnă, dar fața ei a fost pur și simplu radioasă. A purtat un make-up imepcabil și a părut fresh, fără imperfecțiuni, machiajul smokey eyes accentuându-i ochii albaștri, iar rujul nude i-a pus buzele în evidență. A zâmbit pe tot parcursul evenimentului și asta a fost un lucru remarcabil având în vedere că în ultima perioadă Melania apărea posomorâtă și cu o față obosită, alături de soțul său.


MAR 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...