FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Melania Trump și-a sfidat iar soțul, în văzul tuturor

Poziția pe care o ocupă, în spatele celui mai puternic om din lume, nu prea îi permite să-și manifeste personalitatea și să aibă prea multe cuvinte de spus. O lume stă cu ochii pe ea și ea știe bine asta. Cu toate acestea, Prima Doamnă a Americii găsește metodele sale de a comunica, fie și non-verbal.

Iar gesturile sale spunmai multe decât este pregătit să recunoască miliardarul devenit președinte, Donald Trump.

Recent, Melania Trump și-a sfidat soțul în public. Aflată împreună cu acesta la un eveniment sportiv, cei doi au asistat la intonarea imnului național, moment în care Donald Trump a luat-o de mână, ferm. Melania nu a avut timp să reacționeze. Dar după numai câteva sutimi de secundă, aceasta s-a smucit din mâna lui, cu un gest care nu a putut trece neobservat.

„Melania cu siguranță nu e fericită (ca soțul ei să o țină de mână – n. red.)”, a scris cineva, în timp ce altcineva a observat cu umor cu, orice ar face, Donald Trump ajunge tot la mâna Melaniei.

Momentul e unul tras la indigo după alte ocazii, când a procedat în mod similar. În alte dăți s-a prefăcut că-și aranjează părul sau a găsit orice altceva să facă cu mâna ca să nu fie nevoită să-l țină de mână.

Într-o biografie neautorizată a Melaniei, scrisă de un jurnalist CNN, se arată că Melania e singura din această lume care îi poate spune lui Donald Trump, în față, ce gândește. E departe de a fi femeia supusă, aflată în spatele bărbatului său.

Totuși, se pare că cei doi soți nu mai dorm în același pat de multă vreme. Cei doi sunt căsătoriți din 2005 și sunt părinții lui barron Trump, de 13 ani. Președintele mai are copii din fostul mariaj

libertateapentrufemei.ro


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII