FRESH
Kylie Jenner, într-o rochie transparentă pe Instagram! Imaginile au ...
Radu Albot, calificat în sferturi la turneul din Singapore
Zodiile cărora nu le este frică de singurătate
Motivul pentru care Simona Halep s-a imunizat cu vaccinul Pfizer. ...

Mihaela Rădulescu, întâlnire de gradul zero cu un star american! Cât de schimbat e marele actor

 Mihaela Rădulescu trăieşte la înălţime, şi nu numai datorită relaţiei cu Felix Baumgartner.  Diva care se bucură de o viaţă de lux la Monaco şi se plimbă printre celebrităţi a avut parte de o întâlnire de gradul 0. Surpriza a venit din partea cui se aştepta mai puţin, nimeni altul decât John Travolta.

”Mă salut cu Djokovic în garaj sau în lift, mă uit topită la Roger Moore şi la ochii aia atât de albaştri, mai trag cu coada ochiului la masa lui Robert de Niro, când mai vine prin Monaco”, ne mărturisea cu ceva timp în urmă diva din Monaco. Şi de atunci nimic nu s-a schimbat.

De acestă dată, Mihaela Rădulescu ‘’a pus ochii’’ pe John Travolta, cu care pare că s-a întâlnit întâmplător, aşa că a ţinut să nu rateze această întâlnire nici pe Instagram. Vizibil marcată de surpriză, prezentatoarea TV s-a pozat cu starul american şi a schimbat câteva impresii. ”Da, cu toţii îl iubim pe John Travolta”, a scris Rădulescu pe contul de socializare.

radulescu11

La 64 de ani, Travolta are un look total schimbat. Actorul poartă barbă, dar a renunţat să îşi mai facă implant sau să ascundă faptul că este chel sub o perucă. Cu toate astea, la întâlnirea cu Mihaela, starul din Grease purta o şapcă.

Travolta deţine o avere de 170 milioane $, e însurat cu Kelly Perston din 1991 şi au împreună doi copii, Ella, 18 ani, şi Benjamin, 7 ani.

john-travolta

okmagazine.ro


IUL 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...