[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
SFATURI pentru femei! Ce haină nu trebuie SĂ LIPSEASCĂ din garderobă ...
S-a înecat sub ochii fiului ei. Corpul actriței Naya Rivera a fost ...
Au renunțat la DISCREȚIE! Smiley, surprins în timp ce o sărută pasional ...
Amintiri FIOROASE din COPILĂRIE! Cristina Lisnic: Nici nu vreau să ...

Mila Kunis nu mai arată deloc cum o știai. A făcut o schimbare majoră de look! FOTO//

Actrița Mila Kunis, în vârstă de 36 de ani, e complet schimbată. A renunțat la emblematicul păr brunet și acum cu greu poate fi recunoscută.

Soția lui Ashton Kutcher a cedat trendului care de ceva vreme a fost adoptat de din ce în ce mai multe femei și s-a vopsit blondă. Pata de culoare este însă albastrul de la capătul firelor de păr.

Vedeta a fost fotografiată de paparazzi miercuri, în Los Angeles, când ieșise la o repriză de shoppping. Îmbrăcată casual, într-o pereche de blugi și un tricou cu dungi, actrița și-a acoperit noua coafură cu o șapcă albastră.

Să fi vrut Mila să treacă neobservată în această perioadă, mai cu seamă că soțul ei e în centrul unui scandal, de când Demi Moore a lansat o carte autobiografică, în care povestește cum a fost înșelată de acesta și obligată să facă sex în trei?

E posibil. În ceea ce-l privește pe Ashton Kutcher, care a fost căsătorit timp de 8 ani cu Demi Moore, acesta a dat de înțeles că în cartea fostei sale soții sunt multe minciuni.

Pe un cont de socializare, Ashton a mărturisit că, inițial, a vrut să posteze un mesaj destul de brutal, care să facă lumină în tot acest scandal, dar apoi și-a privit soția și cei doi copii și a decis să nu o facă, pentru liniștea familiei sale. Cel mai probabil, indiferent ce ar spune, s-ar adânci și mai mult în scandal, nefăcând decât să crească vânzările cărții fostei soții.

libertateapentrufemei.ro


SEP 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...