FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Miley Cyrus abia şi-a anunţat divorţul de Liam Hemsworth, iar acum petrece deja pe iaht cu altcineva!

Motivele divorţului neaşteptat dintre Miley şi Liam ies la iveală. Deşi abia se căsătoriseră în decembrie anul trecut, se pare că mariajul lor nu prea a funcţionat de la bun început, scrie click.ro.

Erau împreună de zece ani – o relaţie, ce-i drept, cu suişuri şi coborâşuri. Şi se căsătoriseră de 9 luni. Dar în cazul lor, căsătoria a făcut mai mult rău. Fiindcă din acest 9 luni, cei doi nu prea au apucat să fie căsătoriţi – trăind “separat de luni bune”, potrivit apropiaţilor cuplului. De fapt, după ce s-au împăcat în 2016, lucrurile nu au mai fost la fel. De atunci au continuat să aibă probleme – dar au sperat că dacă se căsătoresc, lucrurile se vor soluţiona. Din contră. S-au înrăutăţit.

Miley Cyrus abia şi-a anunţat divorţul de Liam Hemsworth, iar acum petrece deja pe iaht cu altcineva! Liam are inima frântă. Cu cine l-a înlocuit Miley?

Motivele divorţului neaşteptat dintre Miley şi Liam ies la iveală. Deşi abia se căsătoriseră în decembrie anul trecut, se pare că mariajul lor nu prea a funcţionat de la bun început

Erau împreună de zece ani – o relaţie, ce-i drept, cu suişuri şi coborâşuri. Şi se căsătoriseră de 9 luni. Dar în cazul lor, căsătoria a făcut mai mult rău. Fiindcă din acest 9 luni, cei doi nu prea au apucat să fie căsătoriţi – trăind “separat de luni bune”, potrivit apropiaţilor cuplului. De fapt, după ce s-au împăcat în 2016, lucrurile nu au mai fost la fel. De atunci au continuat să aibă probleme – dar au sperat că dacă se căsătoresc, lucrurile se vor soluţiona. Din contră. S-au înrăutăţit. Astfel că pentru prietenii cuplului nu este deloc o surpriză anunţul divorţului.

Mai mult, aceleaşi surse spun că Miley, disperată de evoluţia gravă a situaţiei dintre ei, l-ar fi implorat pe Liam să meargă la terapie de cuplu, dar actorul a refuzat. Ruptura a fost decisivă încă din luna iunie – după acest moment, Miley dându-şi frâu pornirilor sale bisexuale şi alegând să se întâlnească cu fosta soţie a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter (30). Cele două sunt prietene de mai mulţi ani, iar apropiaţii spun că după eşecul relaţiilor lor cu bărbaţi, şi-au găsit acum confortul una în braţele celeilalte. De altfel, Miley şi Kaitlynn au fost văzute vineri sărutându-se pe un iaht pe Lacul Como, acolo unde au plecat într-o vacanţă – foto jos. La scurt timp după, a venit anunţul oficial al divorţului lui Miley (26).

De cealaltă parte, însă, o sursă apropiată actorului prezintă puţin diferit situaţia: “Mariajul lor a luat sfârşit. Liam are inima frântă, dar Miley nu vrea decât să se distreze şi să recupereze timpul pierdut. Liam îşi doreşte o familie tradiţională, cu copii. Însă asta nu era deloc între planurile zbuciumatei Miley. Ea i-a spus în faţă că vrea să se distreze şi cu alţi oameni – femei şi bărbaţi. Că e artistă şi e libertină, iar această latură a ei Liam n-a putut s-o digere niciodată. Ea de fapt nici n-a vrut să se mărite. Toţi cei din jur vedeau asta, mai puţin Liam. Familia lui a încercat de mult timp să-i deschidă ochii, dar fără niciun rezultat. A avut încredere în Miley, acum se simte ca un idiot”.

Diferenţa dintre ei s-a văzut încă o dată anul acesta pe covorul roşu Met Gala, unde Liam a fost o prezenţă elegantă, lângă o puştoaică rebelă zbuciumată, care scoatea limba întruna şi îşi punea mâna între picioare în faţa fotografilor. “Lui nu-i place deloc această latură a ei. El este fix opusul”, comentează aceeaşi sursă. “Nu ai cum să înţelegi ce simt. Nu vreau să vorbesc despre asta”, a declarat Liam unui reporter Daily Mail Australia care l-a întrebat despre divorţ.


AUG 14, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII