FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Nici tradiția nu mai e ce-a fost! 3 Sud Est - întâmpinați în SUA cu pâine, sare și… whiskey!

3 Sud Est au fost întâmpinați în Statele Unite cu tricolor, pâine, sare și… whiskey în loc de tradiționala pălincă, scrie libertatea.ro.

Întoarcea popularei trupe pe pământ american la 10 ani de la ultimul turneua fost sărbătorită de la aeroport, de către cei care au crescut cu muzica lor. Tricouri personalizate, costume populare, ba chiar pâine, sare și whiskey în loc de tradiționala pălincă i-au așteptat de cum au coborât din avion, un spectacol ce i-a făcut curioși pe toți cei care se aflau în aeroport.

Vizibil stingheriți, Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu s-au simțit pentru câteva minute precum  foștii noștri demnitari comuniști, la primirea călduroasă organizată de vorbitorii de limba română pe aeroportul din Portland, Statele Unite, unde populara formație și-a început turneul aniversar (20 de ani de la înființare).

Alături de 3 Sud Est (care, timp de 11 ani a fost cea mai apreciată trupă românească – nu mai puțin 25 de piese au atins primele locuri ale principalelor clasamente muzicale) au mai plecat în acest turneu solista de origine română Abigail Budak, Aurora și Săndel Mihai, fratele popularei soliste Andra, tour manager și organizator fiind Bebe Mihu, soțul bine cunoscutei artiste de muzică populară Maria Dragomiroiu.

Seria concertistică s-a dovedit una de succes, două din viitoarele întâlniri cu publicul sunt sold out (27 octombrie – New York și 28 octombrie – Chicago).


OCT 24, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII