FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Nou cuplu surpriză în showbiz-ul mondial! Bradley Cooper în sfârșit a uitat-o pe Irina Shayk!

Actorul Bradley Cooper pare să o fi uitat pe Irina Shayk, care i-a dăruit un copil. Despărțit anul trecut de model, actorul formează acum un cuplu cu o actriță „exotică”, venită tocmai din Cuba.

Ana de Armas este noua fată Bond și iată că a țintit foarte sus și în viața personală.

ea-este-noua-iubita-a-lui-Bradley-Cooper

Actriţa americană de origine cubaneză Ana de Armas şi actorul Bradley Cooper au fost văzuţi ieşind împreună dintr-un hotel după ce au luat prânzul împreună.

După ce au luat prânzul împreună, la masă fiind și alți actori, Bradley Cooper şi Ana de Armas au plecat împreună şi au fost văzuţi ieşind a doua zi din hotelul Four Season Hotel.

Deocamdată, nici Ana în vârstă de 31 de ani şi nici Bradley de 45 de ani, nu au dorit să confirme sau să dezmintă această ştire.

În urmă cu un an, chimia dintre Bradley Cooper şi Lady Gaga din filmul „A Star is Born” şi mai ales la gala premiilor Oscar, unde au interpretat împreună piesa laureată „Shallow”, a inundat marele şi micile ecrane.

Au fost mulţi cei care au fost convinși că între cei doi există o relaţie apropiată, bănuieli alimentate şi de rupturile sentimentale de respectivii parteneri: Lady Gaga urma să se căsătorească cu Christian Carino, în timp ce Irina Shayk şi actorul puneau capăt iubirii lor după o relaţie de câţiva ani şi o fiică în comun.

Mai mult, la un moment dat, Lady Gaga a fost văzută ieșind din casa în care Bradley Cooper și Irina Shayk locuiau. Modelul nu era acasă, aflându-se cu un contract în altă țară.

De atunci, lui Bradley Cooper i s-au atribuit mai multe relaţii – niciuna confirmată oficial. Acum, însă, nu poate nega că a petrecut noaptea împreună cu Ana. Mai mult, cei doi au fost văzuți discutând și la alte evenimente, de fiecare dată fiind foarte vizibil că se simțeau foarte bine împreună.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de RadarOnline (@radaronline) pe

libertateapentrufemei.ro


IAN 22, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII