[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
V-a fost dor de muzica instrumentală? Iată unde puteți asculta un ...
Charlie Chaplin a făcut sex cu peste 2.000 de femei, şi-a maltratat ...
De ce fetele RESPING băieții cuminți? Dezvăluirile unei bloggerițe!
Rodica Ciorănică STRĂPUNSĂ DE GÂNDURI!: „Îmi place să zbor visând ...

Nu i-a priit izolarea? Miley Cyrus şi-a schimbat din nou look-ul, s-a tuns destul de scurt

Ştim că e adepta schimbărilor, ştim că e extravagantă şi nu ţine cont de părerea nimănui, dar iată cum a surprins de data aceasta Miley Cyrus!

La 27 de ani putem spune că Miley Cyrus a experimetat multe atât în viaţa profesională, cât şi cea personală. A câştigat multe premii, a avut şi are nenumărate concerte, a avut şi eşec în iubire. Pare că nu se lasă niciodată, că e mereu plină de energie, gata de noi provocări. Fanilor le-a făcut o surpriză uriaşă de data aceasta. A decis să îşi facă o schimbare de look…pare că s-a tuns precum un băieţel.

În apariţiile sale recente din mediul online, Miley Cyrus apare cu părul tuns foarte scurt, unii spun că are coafura pe care mameloe noastre o purtau cu 30 sau 40 de ani în urmă. Ea nu îi ia în seamă pe răutăcioşi se simte bine cu noul look care e şi ceva cam…ciufulit. Artista obişnuia să aibă părul lung, blond, dar iată că acum o vedem cu breton.

108 milioane de fani a strâns pe Instagram, toţi au apreciat transformarea prin care au trecut.

De la declararea pandemiei provocate de apariţia noului coronavirus, populaţia a dat iama prin magazine să-şi facă aprovizionarea pentru “zile negre”. Şi nu doar asiaticii şi europenii au golit rafturile! Americanii au devastat, la propriu, supermarketurile, iar angajaţilor le revine dificila misiune de a face curat după clienţii necivilizaţi şi de a reumple în timp real rafturile.

Rămasă acasă, potrivit recomandărilor, Miley Cyrus (27) a fost uimită să constate că nu a reuşit să mai găsească dezinfectanţi şi produse de bază, din cauză că mulţi au preferat să-şi facă stocuri mult peste puterea lor de consum. “Fiţi înţelegători. Respectuoşi. Altruişti. UMANI în aceste timpuri în care ni se cere să păstrăm distanţa unii de ceilalţi”, a scris Miley Cyrus ieri, pe contui ei de socializare. “NIMENI nu are nevoie de toate supele din magazin. Cu cât ne vom face mai multe stocuri, cu atât mai puţine şi mai scumpe vor deveni produsele de strică necesitate, iar mulţi nici nu vor mai avea acces la ele”, le-a spus artista celor 108 milioane de foloweri ai săi.

okmagazine.ro


MAI 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...