[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(foto)Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, David ...
Horoscop 9 august 2020. Proiecte importante și o surpriză
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul

Povestea de iubire dintre Carmen şi Klaus Iohannis! Prima Doamnă şi Preşedintele se cunosc din liceu

Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de peste 25 de ani. Preşedintele şi Prima Doamnă se cunosc din liceu, iar ulterior au decis să formeze un cuplu!

Preşedintele României a cunoscut dragostea de mic, de pe la 11 ani. Atunci s-a îndrăgostit, dar mai apoi, în liceu, a cunoscut dragostea cea mare: “Prima dată mi-a plăcut de o fată când am fost în clasa a 4-a. Adevărata mea dragoste a venit mult mai târziu, este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu”, a spus cu sinceritate Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva vreme.

Şi aşa a fost, marea dragoste a cunoscut-o atunci, iar apoi au fost de nedespărţit. Un mariaj de peste 25 de ani, multe evenimente împreună i-au unit pe cei doi, Carmen şi Klaus. Conform romaniatv.net, preşedintele ar fi mers în timpul facultăţii la un curs de dansuri şi bune maniere pentru a o cuceri.

Carmen şi Klaus Iohannis s-au cunoscut în liceu:“Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu”, povestea Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva timp. Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. El era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, în timp ce iubita lui a rămas în oraş. Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.

Nunta celor doi a venit în 1989. Preşedintele a ales să rămână în România, nu a emigrat cu restul familiei în Germania: “A contat faptul că soţia mea este româncă. Asta dovedeşte că eu aici mă simt acasă şi că nu fac parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor”

Carmen şi Klaus Iohannis nu au copii

Din păcate, Prima Doamnă şi Preşedintele nu au copii. Ei au exclus varianta unei adopţii: “Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Infiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare. De 14 ani sunt primar şi poate dacă aş fi avut copii, nu aş fi făcut acest pas”,spunea Klaus Iohannis cu ani în urmă, când era primarul Sibiului.

Carmen Iohannis este o prezenţă foarte discretă, rar apare în lumina reflectoarelor. Prima Doamnă îl însoţeşte pe preşedinte doar la evenimentele oficiale.

okmagazine.ro


MAI 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...