FRESH
(video) Un tânăr a căzut de pe balustrada unui escalator, în timp ...
Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat ...
Doina Stratan, cu sânii la vedere, în cea mai transparentă lenjerie: ...
Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Prinţul Charles, infectat cu Coronavirus. În ce stare sunt el şi soţia lui, Camilla? Regina e în pericol?

Coronavirus a dat cea mai mare lovitură de până acum, una destul de îngrijorătoare pentru tronul Marii Britanii.

Prinţul Charles, viitorul rege al Angliei, a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, după ce a fost infectat, cel mai probabil, de către Prinţul Albert de Monaco, în timpul unei întâlniri pe care acesta a avut-o cu suveranul micului principat, la forumul WaterAid din Londra, pe 10 martie.

Cei doi au fost aşezaţi atunci la masă unul în faţa celuilalt, iar prima victimă a virusului a fost Prinţul Albert, care a fost testat pozitiv la o distanţă de nouă zile de la această întâlnire.

Ei bine, astăzi, oficialii de la Buckingham au anunţat că şi prinţul de 71 de ani are Coronavirus, îmbolnăvindu-se ca urmare a acelei întâlniri.

Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru Coronavirus. Simptomele acestuia sunt moderate, Alteţa Sa prezentând o stare bună şi lucrând de acasă, ca de obicei. Ducesa de Cornwall a fost testată la rândul ei, dar nu are virusul. În conformitate cu regulile medicale, Prinţul şi Ducesa se află acum la izolare în reşedinţa lor din Scoţia, se arată în comunicatul palatului.

Oficialii nu au putut specifica sursa infectării Prinţul Charles, prinţul participând la numeroase evenimente publice în acea perioadă, însă marea îngrijorare este ca nu cumva acesta să o fi infectat şi pe mama lui, Regina Elisabeta. Cu toate acestea, specialiştii susţin că este posibil ca Charles să fi devenit contagios odată cu data de 13 martie, iar el şi Regina nu s-au mai văzut cu câteva zile înainte de această dată.

Membrii importanţi ai familiei regale se află în carantină separată: Regina la Castelul Windsor, Prinţul Charles la Balmoral, iar Prinţul William la Amner Hall.

okmagazine.ro


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...