FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Prinţul Charles trebuia să se căsătorească cu una dintre fiicele Regelui Mihai? Detalii din trecut

Este acum la al doilea mariaj, dar în trecut s-a bănuit că se va căsători cu una dintre fiicele Regelui Mihai! Despre Prinţul Charles este vorba, moştenitorul tronului britanic.

Ştim deja că familia regală a României se înrudeşte cu familia regală britanică. Dar ar fi fost permisă o căsătorie între Prinţul Charles şi una dintre fiicele Regelui Mihai? În România, regimul comunist controla tot, astfel că au apărut îngrijorări că moştenitorul coroanei britanice se va căsători cu moştenitoarele familiei noastre regale, scrie historia. 

„Potrivit unor date recente, una dintre fiicele lui Mihai de Hohenzollern, Elena, se va căsători cu Charles, prinţul moştenitor al Angliei, logodna urmând să aibă loc în cursul acestui an. 

Regina Elisabeta a II-a a Angliei şi prinţul Philip şi-ar fi dat consimţământul în acest sens, iar după toate probabilităţile, venirea la tronul Marii Britanii a prinţului Charles ar urma să aibă loc în anul 1977”, se arată în dosarul de urmărire informativă a Regelui Mihai, publicat de CNSAS.

Acestea au rămas doar îngrijorări şi presupuneri deoarece Elena, fiica regelui Mihai şi mama Principelui Nicolae, a urmat alt destin. A fost căsătorită cu un englez, dar nu cu Charles. Evenimentul a avut loc în 1983, iar profesorul Robin Medforth-Mills, de la Universitatea din Durham i-a devenit soţ. Principele Nicolae s-a născut în 1985, iar api a venit pe lume şi sora lui, Elisabeta Karina de Roumanie.

Principesa Elena a divorţat de primul soţ, în 1991, şi s-a recăsătorit în 1998 cu Alexander Phillips Nixon.

Charles şi Camilla, 15 ani de căsătorie şi o viaţă de iubire interzisă

În urmă cu 15 ani, pe 9 aprilie 2005, Charles îşi lega destinul de cel al marii lui iubiri. Şi o făcea oficial, în faţa unei lumi întregi. Multe s-au întâmplat de-atunci, însă, în fiecare an, pe această data, nu putem să nu ne amintim de una dintre cele mai frumoase şi controversate poveşti de dragoste din lume, cea a lui Charles şi a Camillei.

Charles şi soţia sa se pregătesc pentru cel mai important moment din viaţa lor, unul care le va încununa frumos povestea de dragoste: preluarea coroanei de la Elisabeta a II-a. Din păcate, o vor găsi şubrezită din cauza scandalurilor continue de la curte şi a stresului prin care a trecut această instituţie în timpul pandemiei. Până la urmă, întreaga poveste de dragostea celor doi n-a fost decât unul dintre numeroasele scandaluri de la Casa Regală, acum uitat şi iertat. Pe Camilla o cunoaştem astăzi ca fiind respectabila Ducesă de Cornwall, însă mare parte din viaţa ei a defilat cu eticheta de a treia persoană din mariajul lui Charles cu Diana.

Okmagazine.ro


IUN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII