[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
AMINTIRI DIN COPILĂRIE! Rodica Ciorănică: Îmi plăcea să îmi creez ...
Scriitoarea Oxana Barbu face 4 ani de când s-a lansat în lumea artei. ...
Au umplut rețelele cu IMAGINI CĂLDUROASE! Edward Sanda și Cleopatra ...
OAMENI ca AMBALAJE! Maggy Platon: E mult mai simplu să treci prin ...

Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de 120.000 de euro! E mecanicul cu voce de aur

Aşteptarea a luat sfârşit! Radu Palaniţă, mecanicul cu voce de aur, este marele câştigător al sezonului 10 de la Românii au talent!

În urma votului telespectatorilor, Radu Palaniţă a ocupat locul întâi, el a câştigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Siena Vuşcan a ocupat locul al doilea şi a luat premiul de 20.000 de euro, iar Mihai Ţigaret a fost pe locul al treilea şi a luat premiul de 10.000 de euro, scrie okmagazine.ro

Radu Palaniţă este de meserie mecanic auto şi s-a apucat de cântat abia la 36 de ani. La audiţii a impresionat, pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, şi aşa a ajuns în marea finală.

”Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulţumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoţie, aceştia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleşindu-mă cu mesaje de susţinere, admiraţie şi încurajare. Un schimb de emoţii. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare şi promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur şi să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a spus Radu.

”Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia şi prietenii şi voi ajuta şi o familie nevoiaşă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiţionat, pentru că sunt OM”, a spus el, recent, întrebat ce ar face cu banii dacă va câştiga.


MAI 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...