FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Rihanna a făcut pace cu tatăl ei după ce a aflat că este infestat cu Covid-19

După ce, recent, Ronald Fenty, tatăl celebrei cântăreţe, a fost răpus la pat de pandemie, Rihanna nu a putut rămâne indiferentă şi i-a trimis acestuia un ventilator, scrie okmagazine.ro

Pe numele ei real Robyn Fenty, aceasta îl sună periodic să îi verifice  starea de sănătate, deoarece efectele adverse au fost grave: febră mare şi stări gripale. Ronald a declarat recent: „Fiica mea, Robyn, mă consulta în fiecare zi. Am crezut că voi muri, să fiu sincer. Trebuie să spun, te iubesc atât de mult, Robyn.”. În ciuda eforturilor făcute de RiRi, domnul Fenty, care locuieşte în Barbados, nu a avut nevoie să folosească ventilatorul, externându-se din Paragon Isolation Center din Barbados după 14 zile, recuperat complet. Până acum, au existat trei decese în Barbados din cauza coronavirusului, Ronald fiind unul dintre puţinii care au fost infectaţi.

În 2017, Rihanna şi tatăl ei au început un război, deoarece tatăl vedetei a înfiinţat Fenty Entertainment, o firmă de evenimente prin care susţinea că organizează concertele divei. Acum, aceasta l-a iertat, iar Ronald s-a întors  în vila din St. James pe care Rihanna i-a cumpărat-o şi unde      locuieşte cu câinii săi iubiţi, Ebony şi Xena. Rihanna a mai plătit, anterior, pentru tatăl ei taxa de 58.000 $ pentru internarea într-o clinică de dezalcoolizare  din  Malibu.

Între timp, Fundaţia Clara Lionel a Rihannei a anunţat că va dona 5 milioane de dolari pentru lupta împotriva COVID-19.


APR 11, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII