FRESH
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...
Natalia Gordienko lansează un videoclip dedicat fiului său, Cristian! ...

Rihanna revine cu un album nou, după o pauză de patru ani. Cu cine va colabora

Cântăreaţa americană Rihanna a confirmat că lucrează împreună cu Pharrell Williams pentru al nouălea album al ei. Artista care în ultimii ani s-a concentrat mai mult pe linia sa de produse de make-up, revine în muzică cu un nou proiect muzical, un nou album.

Cântăreaţa a dezvăluit informaţia după ce a fost întrebată de The Cut cum va petrece Valentine’s Day: „Voi fi în studio. Sunt foarte încântată, de fapt. Nu pot spune cu cine lucrez, dar este cineva cu care am vrut să colaborez de multă vreme”.

După ce i-a fost cerut să dezvăluie despre ce artist este vorba, ea a replicat: „Bine, vă spun. Este Pharrell”.

Albumul, pentru care nu a fost încă stabilit un titlu şi nici o dată de lansare, urmează discului „Anti” (2016), care a fost promovat de artistă şi la Bucureşti.

Robyn Rihanna Fenty, născută pe 20 februarie 1988, în Barbados, s-a lansat cu single-ul „Pon De Replay” în 2005. De atunci, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent este „Anti”, apărut în 2016. Şi-a lansat mai multe linii de vestimentaţie şi cosmetice, în 2017 şi 2018, iar acum prezentarea creaţiilor ei este disponibilă pe Amazon. Mai mult, în ultimii ani, ea a jucat în lungmetrajul „Ocean’s 8” şi în scurtmetrajul „Guava Island”.

click.ro


FEB 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII