FRESH
(video) Rezultatul se vede pe față! Un bărbat vrea să se transforme ...
Au lăsat politica la o parte și au plecat în cluburi de noapte. Mai ...
La o zi de la naștere, Katy Black și-a arătat bebelușul! Vezi prima ...
O femeie a fost condamnată la un an de închisoare, după ce şi-a ascuns ...

Rihanna se visează mamă, chiar dacă ar trebui să-şi crească singură copiii

În plină pandemie de coronavirus, artista de culoare îşi face planuri mari de viitor.

Rihanna a ajuns la vârsta la care vrea să dea o importanţă mai mare familiei, astfel că se gândeşte serios să devină mamă. La cei 32 de ani ai săi, artista originară din Barbados se vede, în următorii 10 ani, având chiar 3-4 copii, după cum mărturiseşte într-un interviu recent acordat publicaţiei britanice Vogue, de pe coperta căreia ne zâmbeşte în ediţia lunii mai.

„Ştiu că îmi doresc să trăiesc diferit decât până acum. O să fac copii – 3 sau 4”, a spus ea despre noile sale priorităţi, glumind că va fi prea bătrână peste un deceniu.

Totodată, Rihanna a spus că n-ar avea nicio problemă să-şi crească singură copiii. „Poate că societatea te face să crezi că e ceva greşit în asta, să-ţi diminueze rolul de părinte, în lipsa unui tată în vieţile copiilor. Dar singurul lucru care contează este fericirea, asta este singura relaţie sănătoasă dintre un părinte şi un copil. Iar dragostea este singura care te ajută să-ţi creşti cu adevărat copilul.”

Aceste mărturisiri vin la puţin timp după ce Rihanna s-a despărţit de afaceristul Hassan Jameel (31), după aproape trei ani de relaţie. Cei doi păreau să formeze cuplul perfect şi toată lumea aştepta anunţul unei logodne, când, în ianuarie, artista a anunţat despărţirea.

okmagazine.ro


APR 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII