FRESH
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams
Horoscop 20 septembrie 2020. Bucurie în familie şi un cadou din partea ...
Mariah Carey nu vrea să audă de frații ei „Sunt distruși și mi-e milă ...

S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește în toată lumea cu ajutorul banilor obținuți din videochat

Andra Măruță și Fabio Niță au împărtășit fiorii primei iubirii la vârsta adolescenței. Cei doi s-au cunoscut când artista s-a mutat la București și, deși a fost o iubire de copii, ei au rămas în relații bune și în prezent.

Andra Măruță l-a cunoscut pe fermecătorul Fabio Niță la vârsta de 17 ani, pe când artista începuse să se axeze pe carieră, mutându-se în București.

În căutare de noi amici, cântăreața l-a cunoscut pe șarmantul brunet cu ochi albaștri care i-a furat rapid inima. Ei au avut o iubire plină de apeluri telefonice și mesaje, fiind, totuși, sub supravegherea atentă a tatălui ei, implicit manager, Mihai Alexandru.

Anii au trecut, iar cei doi au mers pe drumuri total separate. Andra și-a concretizat o carieră de succes și o familie desăvârșită, în timp ce Fabio, genul nonconformist, s-a aventurat în înconjurul lumii, călătorind regulat cu banii pe care îi face de mulți ani cu ajutorul videochatului.

Cei doi au rămas totuși în relații bune, Fabio exprimându-și și acum complimentele și admirația totală la adresa cântăreței: „Cind esti langa ea iti rade si sufletul!”, a scris Fabio la una dintre multele fotografii postate pe contul personal de socializare cu artista.

În vârstă de 33 de ani, Fabio, care s-a lansat în 2009, într-o emisiune moderată de Mihaela Rădulescu cu o melodie scrisă de Mihai Budeanu (3 Sud Est), nu a ascuns faptul că a vizitat cele mai frumoase repere turistice de pe mapamond (Miami, Aruba, Key West-Florida, Bahamas, Jamaica, Republica Dominicană, Singapore, cu bani câștigați făcând …videochat.

Ultima veste despre viața sa amoroasă a fost legată de o presupusă relație cu Larisa Drăgulescu, finalizată printr-o colaborare muzicală –videoclipul melodiei ”Fără dragostea ta”-, în care Fabio apare în ipostaze sexoase cu fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

cancan.ro


IUL 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII