FRESH
(foto) Modela Adela Prisăcari a dat CĂRȚILE PE FAȚĂ despre prietenia ...
Cum se poartă zodiile atunci când se află în preajma unei persoane ...
FOTO Ashley Tisdale este însărcinată pentru prima oară! Primele imagini ...
(foto) Cum arată fosta soție a solistului trupei Carla's Dreams

S-a izolat de lume! După doi ani de vindecare fizică şi emoţională, Selena Gomez revine în lumina reflectoarelor

În 2017, a luat o pauză de lume. Iar Selena (27) chiar a avut nevoie de acest repaus, pentru a se reface după transplantul de rinichi cauzat de complicaţiile bolii de care suferă, lupus.

Şi de parcă asta n-ar fi lovit-o îndeajuns, problemele ei mentale au forţat-o să se interneze într-un sanatoriu, unde a fost tratată pentru anxietate şi depresie, suferinţe venite la pachet cu tensiunile dintre ea şi familia sa. Cu toate acestea, n-am putea spune că Selena a revenit mai puternică ca oricând, dimpotrivă. „Stima ei de sine este la pământ şi, de multe ori, simte că nu are cu cine să vorbească. Adevărul e că este mai singură ca niciodată“, spune o sursă apropiată vedetei pentru presa americană.

Nu este prima dată când Selena se simte atât de neimportantă. În 2017, când a luat o pauză de showbiz pentru propriul ei bine, vedeta declara următoarele: „Simt că-i cunosc pe toţi, dar că n-am niciun prieten. Este o călătorie pe care trebuie s-o fac singură. Trebuie să renunţ la numeroase persoane din viaţa mea pentru a o scoate la capăt“. Iar una dintre aceste persoane a fost, cu siguranţă, fostul ei iubit, Justin Bieber (25), actualul soţ al lui Hailey Baldwin (23).

Chiar dacă distanţarea de turbulentul star şi de iubirea lor toxică a ajutat-o pe Selena în procesul ei de vindecare emoţională, pasul pe care l-a făcut Justin la doar câteva luni după despărţirea lor a dezechilibrat-o teribil. Cununia lui pripită cu nepoata lui Alec Baldwin i-a aplicat încă o lovitură dureroasă vedetei aflate deja la pământ.

Adevărul l-am aflat de-abia zilele trecute, când Selena l-a acuzat pe fostul ei iubit de abuz emoţional, în timpul unui interviu acordat postului de radio NPR. „Simt că am fost victima unui anumit tip de abuz în timpul acestei relaţii“, a declarat Selena. Mai mult, cântăreaţa a recunoscut că noul ei hit, Lose You To Love Me, este despre povestea ei de dragoste cu Justin.

Simt că n-am avut parte de un final respectuos şi am acceptat asta. Dar am vrut să găsesc o modalitate de a spune câteva lucruri pe care nu le-am spus. Nu este un cântec despre ură. Este un cântec care spune că am avut parte de ceva frumos, dar dificil, şi că sunt fericită că s-a terminat“, continuă Selena. Din păcate pentru sensibila artistă, nici relaţia cu propria ei mamă nu este pe roze.

După ce Selena a concediat-o pe aceasta şi pe tatăl ei vitreg din funcţiile de manageri, în 2014, între cei trei lucrurile s-au deteriorat. În acest moment, Selena nu mai vorbeşte cu niciunul dintre ei, lucru evidenţiat de faptul că atât mama Mandy, cât şi tatăl vitreg Brian Teefey au ignorat pe social media faptul că vedeta şi-a lansat noul album Rare. „Selena a reuşit să-şi depăşească anumiţi demoni. Dar, pentru a reuşi asta, s-a izolat de toată lumea“, conchide sursa din anturajul vedetei.

2020 Hollywood Beauty Awards

okmagazine.ro


FEB 26, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII