FRESH
Andrei Năstase și soția sa, Angela de 21 de ani ÎMPREUNĂ!: „Sunt un ...
Edward Sanda, susținut la lansarea primului album de părinți și de ...
Calitatea somnului contează! Vezi ce trebuie să faci pentru un somn ...
Horoscop 18 septembrie 2020. Gânduri bune şi un motiv de petrecere ...

S-a luptat cu infertilitatea, după care a născut în secret. Au apărut primele imagini cu Anne Hathaway (37) şi nou-născutul ei!

Discretă cu viaţa ei personală, actriţa n-a detaliat niciodată momentele intime care i-au marcat destinul. De fapt, ne-a uimit pe toţi când a apărut gravidă pe pagina ei de social media în noiembrie şi acum, când a fost surprinsă de paparazzi cu nou-născutul ei prin Connecticut.

Ce-i drept, a anunţat în iulie că era însărcinată, dar, după aceea, tăcere deplină. Nu i-a ţinut la curent pe fanii ei cu privire la evoluţia sarcinii şi nici n-a postat zeci de imagini cu burtica ei tot mai rotunjoară. A atins, însă, un subiect delicat în ziua de azi, dând de bănuit că s-a numărat şi ea printre femeile care suferă din cauza infertilităţii.

“Nu e nicio recuzită… #2”, a făcut Anne referire la burtica ei de gravidă. “Lăsând gluma deoparte, cei care experimentează infertilitatea şi tot coşmarul concepţiei trebuie să ştie că n-a fost nici pentru mine un drum lin în cazul celor două sarcini ale mele. Vouă vă transmit toată dragostea mea.”

*EXCLUSIVE* Pregnant Anne Hathaway cradles her growing baby bump in NYC

“Am primit atâta dragoste săptămâna aceasta! Vreau să le mulţumesc tuturor pentru flori, cărţi şi ciocolată, pentru cristale şi restul minunăţiilor. Şi cel mai mult aş vrea să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru faptul că mi-a stat bine părul în această zi. A fost o zi foarte, foarte frumoasă, pentru care sunt recunoscătoare!”

Starul din The Princess Diaries a făcut petrecerea dată în cinstea bebeluşului la mijlocul lunii octombrie, în casa ei din New York, unde au fost invitate şi vedete precum actriţa Jessica Chastain. Anne a declarat, în cursul lunii trecute, că şi-a dorit să păstreze secret sexul celui de-al doilea copil al ei.

Museum Of Modern Love, 101019

Iar, în ceea ce priveşte numele celui mai mic membru al familiei VIP, faimoasa mămică a spus, pe 11 octombrie, următoarele: “Am ajuns să inventez nume care sună bine, dar care îi fac pe cei care întreabă să se simtă inconfortabil. E cam aiurea din partea mea, dar eu mă amuz teribil.”

După aniversarea ei, Hathaway a luat o binemeritată pauză din spaţiul public, după care a ieşit la o plimbare cu întreaga ei familie. N-a anunţat, cu surle şi trâmbiţe, că a născut, ci doar şi-a făcut apariţia pe străzile din Connecticut alături de soţul, fiul lor şi nou-născutul familiei.

Vedeta şi soţul ei, Adam Shulman (38), au mers într-un parc, zilele trecute, cu fiul lor, Jonathan (3), şi sora sau fratele acestuia şi s-au distrat de minune împreună.

Anne s-a măritat cu omul de afaceri Adam Shulman în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Big Sur, California, în septembrie 2012, iar primul lor copil a venit pe lume în 2016.

22023390-7773867-has-she-had-her-baby-anne-hathaway-was-spotted-on-sunday-with-he-a-2-1575928001897

okmagazine.ro


DEC 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII