FRESH
În familia Manciu E SĂRBĂTOARE! Olga și Alex au ajuns la NUNTA DE ...
Fericire constă în lucruri mici! Anatol Durbală despre GHIDUȘIILE ...
Echinocțiul de toamnă 2020 – influențele astrale asupra fiecărei zodii ...
Gigi Hadid a născut! Iată primele imagini cu bebelușul (Foto)

S-au DESPĂRȚIT după 9 ANI de RELAȚIE!

S-a ajuns la finalul relație, după mai bine de nouă ani. Cuplul format din Vanessa Hudgens și Austin Butler s-a destrămat, scrie cancan.ro

Această veste a venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales pentru fanii cuplului care au fost extrem de dezamăgiți. După nouă ani în care au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, cei doi au hotărât să își spună adio. Motivul despărțirii a fost faptul că nu mai au suficient timp să stea împreună. Atât Vanessa Hudgens, cât și Austin Butler au reușit să își construiască niște cariere de succes, care îi solicită foarte mult, filmările ocupându-le fiecare zi.

Relația dintre cei doi a fost una strânsă, iar actorii nu se sfiau să își arate și public iubirea. Când Vanessa Hudgens se afla în România pentru filmările ” The Princess Switch 2″, Austin filma despre viaţa lui Elvis Presley, iar actrița i-a transmis atunci, pe rețelele de socializare, un mesaj încurajator. „NU MAI AM RĂBDARE. ATÂT DE MÂNDRĂ SUNT DE DRAGUL MEU!!!”, a postat vedeta pe contul său de Instagram. În aceste declarații publice nici el nu s-a lăsat mai prejos și făcea același lucru de câte ori avea ocazia. „Mă inspiră în fiecare zi și o iubesc din adâncul sufletului”, a declarat actorul.

Un alt mesaj impresionant al Vanessei pentru iubitul ei a apărut în spațiul public, de ziua acestuia  „LA MULȚI ANI, iubitului meu, jumătății mele, constantei mele inspirații și susțineri. Cel mai bun prieten al meu. Totul meu, Austin, 28 va fi grozav”. Mesajul a impresionat pe toată lumea.  Datorită acestor declarații, cuplul era atât de îndrăgit de fani. Dezamăgiți de separarea celor doi, admiratorii sau organizat în fanpage-uri și cluburi care au ca scop să îi facă să își refacă relația.


IAN 18, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII