[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 8 august 2020. Nu grăbiți lucrurile! Răbdarea este cheia ...
Modela Nina Crețu într-o ședință foto la Palatul Versailles. Vezi ...
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. ...
AȘA ȘI TRĂIM! Consilier municipal: „Limba română e la București, la ...

Sarah Jessica Parker a apărut în costum de baie, la plajă. Cum arată actriţa la 55 de ani

Sarah Jessica Parker încă este o ţintă a fotografilor, mai ales atunci când iese la plajă. Actriţa de 55 de ani a fost surprinsă în câteva ipostaze, purtând costum de baie. E atentă la silueta sa şi acum!

Încă apare pe micile ecrane, merge la evenimente, este distribuită în diverse filme, aşa că Sarah Jessica Parker este nevoită să afişeze o siluetă suplă, chiar dacă nu mai are 20 sau 30 de ani. Actriţa a fost surprinsă recent la plajă.

Sarah Jessica Parker are 55 de ani şi se bucură enorm de clipele de libertate, de momentele petrecute la plajă. Fotografii au surprins-o recent în The Hamptons. Nu vă gândiţi că a stat să se bronzeze, ci a preferat să citească în linişte, la umbră. Actriţa a îmbrăcat chiar şi costumul de baie. În majoritatea pozelor, ea apare cu o cămaşă albă, lejeră, dar, la un moment dat, o dă jos.

Atunci şi-a arătat picioarele care, sincer, sunt destul de tonifiate, subţiri. Probabil, actriţa de 55 de ani face mult sport, se întreţine, poate are şi un regim alimentar strict.

okmagazine.ro


IUL 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...