[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 4 august 2020. Decizii importante cu privire la viitor și ...
Cum se întreţine Andreea Marin la 45 de ani. Secretele dietei
Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce ...
CA O ADEVĂRATĂ ZEIȚĂ! Iată cum a pozat recent Diana Brescan! FOTO//

Secretul dureros al Deliei Matache, scos la iveală de mama ei! De ce nu poate jurata de la iumor să aibă copii: “Face tratamente...”

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, lucru știut de toată lumea. Cu toate că este o femeie de succes, Delia rămâne, totuși, cu un gol în suflet: faptul că până acum nu a reușit să devină mamă, scrie cancan.ro

Delia Matache trece printr-un adevărat coșmar ori de câte ori este întrebată, în cadrul emisiunilor sau pe rețelele de socializare, când urmează să aibă un copil. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că artista nu reușește să devină mamă, așa că apelează la diverse tratamente pentru îndeplinirea celei mai mari dorințe: cea de a aduce pe lune un copil.

Secretul dureros al Deliei a fost scos la iveală chiar de către mama ei, Gina Matache. Aceasta a vorbit deschis despre faptul că Delia nu poate deveni mamă și chiar încearcă numeroase tratamente, pentru a reuși să aducă pe lume un copil.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, spunea Gina Matache la un post de televiziune acum ceva timp.

Cu toate acestea, Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a mărturisit că cei doi nu au probleme care să aibă nevoie de tratamente de specialitate și își doresc foarte mult un copil.

„Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate” a spus și Răzvan, acum ceva timp.

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”,a completat Delia Matache.


MAI 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...