FRESH
Horoscop 21 octombrie 2020. Surprize în dragoste și o lecție prețioasă
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...

Secretul TINEREȚII lui Ştefan Bănica jr. Ce regulă RESPECTĂ cu stricteţe?

Ștefan Bănică Jr. este un adevărat one-man show. Se află în industria muzicală de ani buni și reușește mereu să fie pe placul publicului și să transmită o energie incredibilă. Concertele lui sunt pline de viață și animă spectatorii de fiecare dată. Chiar dacă a trecut de prima tinerețe Ștefan, are un spirit tânăr care îl menține pe linia de plutire, scrie cancan.ro

Don Juanul showbizului românesc a împlinit recent vârsta de 52 de ani dar pare mai tânăr și mai în formă ca niciodată. Energia de care dă dovadă în timpul concertelor sale și look-ul de macho te fac să crezi că numai ce a trecut de 30 de ani.

Invitat într-o emisiune la Antena Stars, Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit care este scretul tinereții lui. „Am 50 de ani, dar mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, a declarat Ștefan Bănică Jr, acum ceva timp.

Ștefan Bănică Jr. pe lângă faptul că este un artist complet, este și un tată împlinit. În urmă cu puțin timp a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui, Lavinia Pârva a născut un băiețel, pe nume Alexandru. Cântărețul mai are alți doi copii din relațiile anterioare. Primul a venit în urma relației pe care a avut-o alături de Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit primul fiu, Radu Ștefan, în vârstă de 15 ani. Al doilea copil este Ana Violeta, fetița pe care o are împrună cu vedeta de televiziune Andreea Marin.


IAN 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII