FRESH
Primele declarații ale Dianei Senteș după ce a adus pe lume o fetiță. ...
SO HOT! Daniela Ciocanu, ședință foto incendiară! Jurnalista apare ...
Viața personală dezastruoasă a lui Diego Maradona. Acuzații de viol ...
Ce fel de bărbat te atrage, în funcție de zodia ta

Și-a făcut implant de păr! Dan Bittman s-a dus în secret, în Turcia, pentru această intervenție estetică

Este sex-simbolul showbizului românesc de câteva decenii și pare hotărât să-și mențină titulatura. Recent, Dan Bittman a făcut o mișcare neașteptată, dar firească, dacă ne gândim că ține enorm la imaginea lui: o intervenție estetică, menită să-i sporească încrederea în sine.

Atunci când te gândești la bărbații din showbiz care au avut succes imens în rândul femeilor frumoase, indiferent de vârstă, primul nume care-ți vine în minte este, cu siguranță, Dan Bittman. Deopotrivă un bărbat arătos, dar și talentat, și carismatic, un star rock veritabil, iată că Bittman face tot ce-i stă în putință să se mențină, din toate punctele de vedere, așa cum și-a obișnuit fanii. Nu că n-ar mai avea succes la sexul frumos, căci are în continuare, dar iată că artistul a luat o hotărâre importantă, la sfâșitul anului trecut, când a decis să facă o schimbare de imagine care i-ar pune pe mulți pe gânduri. Dar le va bucura pe admiratoarele sale! Mai exact, s-a dus în cel mai mare secret la o clinică din Turcia, acolo unde și-a făcut implant de păr.

3-febbun

Deși astfel de operații au devenit obișnuite și aici, aproximativ la același preț, artistul, în vârstă de 57 de ani, a preferat o clinică de profil din Turcia, cel mai probabil pentru discreție, ca să nu se ducă vestea repede. Deși nu era vizibil că ar fi avut probleme cu podoaba capilară, solistul, recunoscut pentru atenția ce o acordă imaginii sale, nu a așteptat până în ultimul stadiu al calviției și a considerat că e momentul potrivit să urmeze acest procedeu acum.

În ultimele zile, după intervenție, Dan Bittman nu s-a mai afișat cu podoaba capilară la vedere, întrucât trece prin transformări vizibile, acum. Mai exact, după cum se vede și în fotografii, artistul a purtat fes, iar acum este tuns foarte scurt, așa cum este procedura, după o astfel de intervenție. Zilele trecute, Dan Bittman, cu un fes pe cap, s-a aflat în mijlocul elevilor de la Liceul C.A. Rosetti, la deschiderea propriei stații rock a școlii, Rocksetti Radio. Am putea spune că, diseară, Dan Bittman se va afișa în premieră în fața publicului cu noua freză, întrucât începe primul turneu pe acest an, mai exact zece concerte în tot atâtea orașe, intitulat “Classic Rock”.

bittman-fes-1

libertatea.ro


FEB 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII