FRESH
Gucci vinde blugi „murdari“ cu urme false de iarbă: Costă 650 de euro!
Văduva lui Luciano Pavarotti s-a căsătorit, după 9 luni de relaţie. ...
Smiley, în postura de actor. Primele declaraţii despre filmul în care ...
Dan Badea, la trei ani de la nunta cu Mădălina. Ce regret are actorul

Andra şi Cătălin Măruţă, SEPARAŢI în noaptea de REVELION: „O să ne...”

Andra și Cătălin Măruță încearcă să petreacă împreună de sărbători, alături de părinți și rude, numai că programul fiecăruia este extrem de încărcat, iar drumurile artistice sunt… separate. Fanii se vor bucura să-i revadă în diferite locații, în noaptea dintre ani, iar Cătălin Măruță declară că bunicii vor avea grijă de cei mici.

Noaptea dintre ani nu înseamnă doar relaxare, pentru multe dintre vedete, chiar dacă eforturile artistice le vor fi răsplătite, la nivel financiar, așa cum se cuvine. Andra și Cătălin Măruță nu fac excepție, fiecare având programul dinainte stabilit pentru noaptea de Revelion.

De Revelion Andra are concert în aer liber la Constanța, eu am eveniment de prezentat tot așa în aer liber, undeva spre București, dar o să ne întâlnim la miezul nopții, mai mult ca sigur. Copiii rămân întotdeauna pe mâini bune, sunt cu bunicii, așa că ei sunt fericiți în noaptea dintre ani, să se uite la televizor și, de ce nu, să facă o petrecere când părinții nu sunt acasă, copiii joacă pe masă”, a declarat, pentru libertatea.ro, Cătălin Măruță.

Prestațiile artistice nu împiedică, totuși, reunirea familiei Măruță, iar Cătălin mărturisește că amândoi fac tot posibilul să respecte ”tradiția”. Familia petrece reunită de Crăciun și de Paște, întâlnindu-se cu rudele și cu părinții.

La noi e o tradiție. De Crăciun, de Paște, încercăm să stăm cu familia reunită, așa că și anul acesta vom face un turneu, dacă pot să spun așa. Ne vom împărți câteva zile la Cluj, la familia Andrei, la frați, la surori, la părinți, apoi la Târgu Jiu, la părinții mei. Vom colinda ca să zic așa și vom mânca toate bunătățile făcute atât de mama, cât și de mama soacra”, a mai spus Cătălin Măruță, conform sursei precizate mai sus.

cancan.ro


DEC 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII