[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
(video)The Motans s-a reîntors cu o nouă piesă
(foto)Vedetele care și-au șters tatuajele difinitiv.Care a fost motivul
La ce zodii luna august îi va purta noroc
FOTO Jennifer Aniston dezvăluie secretul cu care-și menține silueta

Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere în ultimii trei ani"

Sia a vorbit despre despre durere şi luptă. Cântăreaţa a povestit cu sinceritate despre problemele ei psihice într-un interviu rar.

“Am devenit genul perucă şi în spatele scenei. La început, am trimis un mesaj destul de clar, poţi doar să mă laşi în pace pentru puţin timp? Pentru că am un fel de criză nervoasă”, a spus ea.

Sia a recunoscut că printre lucrurile care au făcut-o să sufere s-a numărat şi mariajul de scurtă durată cu Erik Anders Lang, care a durat doi ani, în perioada 2014-2016. “Mi-am pus perucă pentru că nu voiam să fiu celebră”, a spus ea. “M-am căsătorit, dar divorţul a venit la fel de repede. A fost devastator. Mi-a adus o mulţime de traume, am stat în pat timp de trei ani şi jumătate“, a continuat artista.

În acea perioadă, Sia a aflat că suferă de stres posttraumatic, ca urmare a traumelor dobândite în copilărie, asta după ce fusese diagnosticată greşit cu tulburare bipolară.

M-am gândit de multe ori la sinucidere în ultimii trei ani şi jumătate. Nu m-am putut ridica din pat. În cele din urmă am fost diagnosticată cu stres posttraumatic complex şi nu cu tulburare bipolară. De asemenea, cred că celebritatea ar trebui să se încadreze într-o categorie traumatică. Am senzaţia că din această cauză multe dintre celebrităţile noastre ajung la reabilitare şi se sinucid. Este cea mai mare dezamăgire “, a mărturisit artista.

Sia a recunoscut cu ani în urmă că este bisexuală ”Nu pot spune că sunt lesbiană pentru că am fost, mai mult, cu bărbaţi. Dar cu siguranţă am fost şi cu femei”, mărturisea Sia într-un interviu.

okmagazine.ro


IUL 2, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...