FRESH
Tinerele care s-au bătut, aparent din cauza lui Constantin Țuțu, au ...
Fost star NBA, care a câştigat milioane, a ajuns să cerşească pe străzile ...
Top 3 zodii care au noroc de bani în noiembrie 2020. Ei sunt cei care ...
Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a ...

Ştefan Bănică jr. a cântat pentru prima dată pe scenă cu fiul său. Ce voce frumoasă are Radu!

Ștefan Bănică jr. a cântat pentru prima dată pe scenă cu fiul său, Radu Ștefan Bănică. Artistula făcut un duet în premieră cu băiatul lui cel mare, pe scena de la Sala Palatului.

Ștefan Bănică Jr. a cântat pentru prima dată cu fiul său, Radu Ştefan Bănică, în vârstă de 18 ani, în concertul anual susținut în preajma sărbătorilor de iarnă.

Cei doi au interpretat piesa „Doar o dată-i Crăciunul”, moment care i-a emoționat pe spectatori. „Fiul meu e de aceeași vârstă cu concertul de Crăciun. practic au crescut împreună, cu alte vise, cu alte speranțe și alte nevoi”, a declarat Bănică.

„Eu nu am avut șansa să cânt alături de tatăl meu pe o scenă ca asta, dar am acum bucuria unică să o împart cu fiul meu”, a mai spus Bănică.

Ștefan Bănică jr. și Radu Ștefan Bănică au purtat costume asortate, de culoare roșie, iar la finalul duetului, pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o imagine cu Ștefan Bănică, tatăl artistului, astfel că portretul de familie a fost întregit. Radu a surprins pe toată lumea cu vocea lui, moștenind se pare talentul tatălui lui.

Fiul lui Ștefan Bănică jr. este atras de actorie și a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Capitală în piesa „Totul în grădină”. Tânărul a apărut și în videoclipul piesei „Până la cer”, lansată recent de tatăl său. Radu joacă rolul tatălui său în adolescență, cu care seamănă foarte bine.

libertateapentrufemei.ro


DEC 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII