[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Instrumente de îngrijit părul pe care orice femeie trebuie să le aibă ...
Horoscop 14 iulie 2020. Vizită neaşteptată şi o cină romantică
Interpretul Ray Bark atras de instrumente muzicale încă DIN COPILĂRIE: ...
Scandal la o înmormântare într-un sat din Orhei. Preotul înjură rudele ...

Ștefan Bănică Jr, un tătic de nota 10! Pandemia i-a anulat toate concertele, dar l-a apropiat de cei trei copii

Ştefan Bănică Jr(52) a fost afectat de pandemia de coronavirus din cauza căreia s-a văzut nevoit să își anuleze toate reprezentațiile muzicale și să renunțe temporar și la proiectele din domeniul actoriei. Cu toate acestea, vedeta încearcă să vadă partea plină a paharului și să transforme izolarea la domiciliu într-o experință plăcută. Înarmat cu multă răbdare și bucuros de timpul pe care îl poate petrece cu copiii săi, Ștefan Bănică și-a canalizat energie asupra rolului de tată!

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre artiștii care întotdeauna pare să aibă concerte și diferite proiecte. Întotdeauna activ și gata să facă spectacol, Ștefan este nevoit să renunțe o perioadă la lumina reflectoarelor și la aplauzele furtunoase din cauza pandemiei care a afectat întregul mapamond. Deși concertele i-au fost anulate, Ștefan nu își pierde optimismul și profită de timpul liber pe care îl petrece alături de copiii săi. În cadrul unui interviu, acordat la emisiunea Xtra Night Show, artistul a dezvăluit care sunt părțile pozitive ale izolării. 

„Cel mai important lucru este că am stat cu băiețelul meu cel mic, care împlinește un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună”, a declarat Ștefan Bănică Junior. Cântărețul este foarte mândru de cei trei copii ai săi și face tot posibilul ca fiecare dintre ei să primească atenția necesară.

Așadar, în perioada pandemiei, Ștefan a completat declarația pe proprie răspundere și s-a deplasat spre locuința Andreei Marin pentru a se întâlni cu fiica lui, Violeta. “Mama Violetei este plecată prin campanii ca să ajute oamenii. Este normal să o văd. Legal, am o gârtie, mă duc, o iau, o aduc înapoi”, a relatat artistul.

Ştefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei 

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, pe care i-a făcut  cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu a împlinit în luna februarie 18 ani şi îi calcă pe urme în ceea ce privește talentul artistic. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (44 de ani), născută în urmă cu aproape 13 ani, venită pe lume pe 15 decembrie. Actuala soție, Lavinia (34 de ani) i l-a dăruit pe Alexandru, născut în mai 2019.

click.ro


MAI 13, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...