FRESH
FOTO Milionarul Gianluca Vacchi în vârsă de 52 ani va deveni curând ...
Speak a sărbătorit cea de-a 34-a sa aniversare. Ce a făcut cântărețul ...
Aliona Triboi a lansat noul videoclip la piesa: "Ce-i cu tine, lume?"
Horoscop 25 octombrie 2020. Mesaje cu subînțeles și o schimbare de ...

Tabu! O cântăreață celebră a adoptat doi copii, ambii trecuți de 18 ani

Multe celebrități adoptă și asta e clar ceva de admirat. Însă toate iau în grijă bebeluși. Cântăreața australiană Sia a procedat atipic, ea declarând recent că a adoptat, încă de anul trecut, doi frați care anul acesta au împlinit 19 ani, scrie libertateapentrufemei.ro

În vârstă de 44 de ani, vedeta a dat vestea într-un interviu recent. “Am adoptat doi frați anul trecut. Ambii aveau 18 ani – au 19 ani acum‘, a spus ea. Cei doi urmau să părăsească orfelinatul unde crescuseră, așa că vedeta a făcut toate formalitățile pentru a-I lua acasă. ‘Îi iubesc”, a declarat Sia, mama singură.

Cei trei au petrecut împreună carantina și vedeta recunoaște că băieților ei nu le-a fost deloc ușor.

Într-un interviu acordat la începutul acestui an, Sia, care nu are în prezent nicio relație, afirma că se vede pentru toată viața singură. Nu-și dorește o relație, nu simte nevoia de așa ceva.

În ceea ce privește viața amoroasă a cântăreței, aceasta nu prea a avut noroc. În 1997, s-a mutat la Londra pentru a fi aproape de iubitul ei de atunci, Dan Pontifex. Cât ea se afla cu un contract în Thailanda, a aflat că el a murit într-un accident de mașină

Albumul ei din 2001, ‘Healing Is Difficult’, se referă exact la ce simțea artista în acele momente. Mai mult, în 2007 recunoștea că a recurs inclusiv la droguri pentru a uita de această tragică pierdere.

În 2010, Sia se întâlnea cu JD Samson, membru al rupei Le Tigre, dar nici această relație nu a mers. În 2014 s-a căsătorit cu un realizator de documentare, de care s-a separat doi ani mai târziu.


MAI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII