FRESH
(video) Cea mai emoționantă piesă din cariera sa! Andreea Balan „încântă” ...
Diana Voevuțki își închide afacerea de suflet, showroom-ul “Ariadna”: ...
Cele 4 zodii care adoră să îi surprindă pe cei din jur
Încă o lovitură pentru Barcelona! Ce se întâmplă cu salariile starurilor ...

TREND NOU - pantaloni cu organ genital masculin pentru FEMEI!FOTO//

Se estimează că, la nivel mondial, o femeie din 14 este agresată sexual de altcineva decât partenerul ei, conform rezultatelor unui studiu.

În procente asta înseamnă că 7,2 dintre femeile din întreaga lume, s-au confruntat cu agresiuni sexuale de-a lungul vieţii lor. Statistica îngrijorătoare i-a făcut pe nişte tineri designeri din Thailanda să scoată pe piaţă produsul care ar putea reduce din numărul femeilor agresate sexual, scrie Obiectiv.info.

Astfel, ei au creat o pereche de pantaloni speciali care să-i ţină la distanţă pe agresori. Pantalonii numiţi security pants, au în dreptul pelvisului femeii un dispozitiv care seamănă cu organul genital masculin.

„Să fii femeie e mai dificil. Din cauza porogramului pe care îl am la serviciu, deseori ajung târziu acasă şi în repetate rânduri am fost agresată verbal de bărbaţi. Pericolul este peste tot”, a precizat tânăra care este imaginea reclamei pantalonilor. „Cu ei mă simt în siguranţă”, a conchis adolescenta.

Datorită materialului pantalonilor şi a transparenţei acestora, dispozitivul atrage uşor atenţia celor de pe stradă şi astfel, de cele mai multe ori, stârneşte amuzamentul celorlalţi sau chiar sunt tentaţi să se  ferească de femeile care îi poartă.

Prin urmare, cei care au creat pantalonii ar putea înregistra un succes cu noua „invenţie”, căci dispozitivul poate stârni orice reacţie, numai cea de atracţie şi agresiune sexuală nu.

pantaloni_99848300  pantaloni-fata_22405300


OCT 30, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...