[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Mira şi Ruby, poze incendiare din vacanţa în Thassos. Cum s-au lăsat ...
Soția directorului general al ANSA s-a stins din viață, în floarea ...
Meghan Markle este OMAGIATĂ! Împlinește astăzi 39 de ani! Vezi cum ...
Ca o adevărată ZEIȚĂ DE MARE! Rodica Rusu super sexy în costum de ...

Un ”greu” de la Hollywood i-a propus lui Vladimir Putin să fie nașul fiicei sale. Ce a spus președintele rus

Câți oameni, vedete sau nu, ar avea curajul să-i ceară președintelui rus, Vladimir Putin să le boteze copilul? Nu prea mulți. A făcut-o însă cineastul american Oliver Stone, premiat cu Oscar pentru „Midnight Express’, „Platoon„ şi „Born on the Fourth of July’.

Stone a făcut sugestia în timpul unei discuţii pe care a avut-o cu liderul rus. Putin a spus că, în tradiţia creştin ortodoxă, o persoană nu poate refuza acest rol.

Ca răspuns la cererea lui Stone, Putin a întrebat dacă fiica cineastului, care are 22 de ani, este religioasă. I s-a răspuns că, într-adevăr, fata a fost crescută în tradiţia creştină.

Putin nu a făcut mai multe comentarii, iar aparent a acceptat propunerea. Kremlinul rareori comentează viaţa privată a lui Vladimir Putin, aşadar, o confirmare oficială este puţin probabil să fie făcută.

În aceeaşi discuţie, Putin a spus că are mai mulţi fini, însă a numit-o doar pe Darya, fiica politicianului ucrainean Viktor Medvedchuk, pe care a botezat-o în 2004.

Oliver Stone are o relaţie mai veche cu Vladimir Putin, cei doi laudându-se reciproc în trecut. În urmă cu doi ani, Stone a lansat documentarul „The Putin Interviews’, iar liderul de la Kremlin a spus despre cineast că este „o persoană neobişnuită şi foarte profundă şi un interlocutor foarte echilibrat şi confortabil’.

Înainte de asta, Stone, susținător ‘pe față’ al președintelui rus, a criticat presa occidentală pentru felul în care a abordat subiectul anexării Peninsulei Crimeea la Rusia în 2014.

libertateapentrufemei.ro


IUL 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...