FRESH
Horoscop 20 octombrie 2020. Cine își păstrează calmul poate avea parte ...
(video) Prima doamnă, așa cum nu ai văzut-o niciodată. Galina Dodon, ...
Gina Pistol şi-a etalat sarcina în rochiţe mulate. Cât de bine arată ...
Inna și iubitul Deliric, vacanță în Dubai de ziua solistei. Ce bine ...

Unde sunt chiloții? Momente jenante pentru trei bombe-sexy la Festivalul de la Veneția FOTO//

VENICE, ITALY – SEPTEMBER 03: Dayane Mello, Matteo Manzini and Giulia Salemi attend the premiere of ‘The Young Pope’ during the 73rd Venice Film Festival at Palazzo del Casino on September 3, 2016 in Venice, Italy. (Photo by Franco Origlia/Getty Images)

Edițiile Festivalului de Film de la Veneția aduc în fiecare an în prin plan ținutele vedetelor participante la eveniment, unele fiind aclamate pentru alegerile făcute, altora fiindu-le reproșat faptul că încearcă „prea din greu” să fie sexy, dorință care uneori se transformă în tragedii vestimentare pe covorul roșu, scrie click.ro.

Iată câteva dintre ele!

Când vine vorba de aparițiile pe covorul roșu, toate divele vor să se prezinte în ținute impecabile și fac în așa fel încât să aleagă rochia perfectă pentru serile de gală la care participă. Dar ce ne facem atunci când rochia pe care dorești să o porți, care îți vine cel mai bine și de la care nu-ți mai poți lua gândul este mult prea „crăpată” și „decoltată” pentru purtatul chiloților normali?

Momente jenante pentru trei bombe-sexy la Festivalul de la Veneția

Starurile au găsit soluția, că doar nu se gândeau vreo clipă să renunțe la rochiile lor sexy pe care au dat și o căruță de bani: renunțatul la chiloți. Nu de tot, totuși, acestea optând mai degrabă pentru o lenjerie intimă specială, care să acopere doar o mică parte a zonelor intime, pentru a da impresia unui look cât mai „natural”.

Giulia Salemi și Dayane Mello, probleme cu garderoba pe covorul roșu
Foto: Getty

Așadar, cu rochia „decoltată” și în zonele părților intime, vedetele par că nu ar purta nimic pe dedesubt, iar uneori lenjeriile lor speciale le mai joacă și feste, lăsând la vedere mai mult decât oricine și-ar dori.

Fotografii le-au surprins pe cele două în ipostaze stânjenitoare
Foto: Getty

Și Festivalul de Film de la Veneția a fost martorul unor astfel de „probleme de garderobă”, câteva domnișoare făcându-și apariția în rochii deocheate, care mai aveau puțin și le lăsau zonele intime la vedere, „în toată splendoarea”. Giulia Salemi și Dayane Mello, două modele din Italia, au venit „la pachet” cu ținute asemănătoare, și tot împreună s-au făcut și de râs atunci când fotografii au surpins în imaginile galei câteva ipostaze care nu le făceau deloc cinste celor două.

Foto: Profimedia

Cele două modele nu au fost singurele în această situație
Foto: Profimedia

SEP 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII