FRESH
(video) Incendiu la sediul Huawei din China!
Se pregătește meciul secolului: Manny Pacquiao se va lupta cu Conor ...
(video) Un parlamentar a ȘOCAT pe toată lumea, în direct la TV! A ...
FOTO / Loredana Groza, dezbrăcată în așternuturi

Zeiţa absolută de la Hollywood. Angelina Jolie, întruchiparea eleganţei desăvârşite pe covorul roşu, la Londra

Stop! Opriţi-vă din tot ceea ce făceaţi şi admiraţi una dintre cele mai frumoase femei din lume, un adevărat style icon care ne predă lecţia eleganţei desăvârşite de fiecare dată când păşeşte în spaţiul public. Iar, la premiera londoneză a celui mai recent film al ei, Angelina Jolie ne-a demonstrat încă o dată că merită cu prisosinţă statutul de divă hollywoodiană.

Talentul actoricesc, dar şi trăsăturile ei fizice desăvârşite au făcut din Angelina Jolie (44) una dintre cele mai mari vedete din showbizul american. Cu o cariera impresionantă şi un fizic pe măsura statutului de superstar hollywoodian, Angie se ridică de fiecare dată la înălţimea aşteptărilor noastre. Din multe puncte de vedere şi mai ales vestimentar…

Eleganţa desăvârşită…

Miercuri seară, Jolie a participat la premiera europeană a celui mai recent film al ei, Maleficent: Mistress Of Evil, produs de Disney. Şi, după cum era şi de aşteptat, prezenţa ei n-a trecut neobservată. Însoţită de patru dintre cei şase copii ai ei, Zahara (14), Shiloh (13) şi gemenii de 11 ani, Vivienne şi Knox, Angelina a strălucit la propriu şi la figurat.

Toată numai un zâmbet, actriţa a făcut furori în rochia albă, strălucitoare şi oooo, atât de dramatică pe care a purtat-o. Câştigătoarea unui Oscar a optat, la evenimentul de mare anvergură, pentru o rochie Ralph & Russo, care i-a pus în valoare talia subţire, dar şi prospeţimea tenului, statura impozantă şi atitudinea încrezătoare şi ademenitoare.

okmagazine.ro

 


OCT 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII