FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Zici că-i sora geamănă a lui Meghan Markle. Asemănarea unui model XXL cu soția Prințului Harry este uluitoare! FOTO//

O tânără care este model XXL seamănă izbitor cu Meghan Markle, soția Prințului Harry al Marii Britanii. Cine le vede ar spune imediat că sunt surori gemene, atât de mare este asemănarea dintre ele.

Erica Lauren este un model plus size din Pasadena, California, care a devenit cunoscută după ce a făcut reclamă unei firme de haine britanice, Simply Be.

Cele două au trăsături faciale aproape identice, mulți fiind cei care au comentat că Erica ar putea să treacă fără probleme drept sora geamănă a lui Meghan Markle. Ambele au aceeași culoare a părului, aceași nuanță a tenului, aceeași formă a pomeților și chiar și zâmbetul pare la fel.

De altfel, asemănarea izbitoare cu soția Prințului Harry a fost un atu pentru ca Erica să fie aleasă pentru a face reclamă companiei de haine respective. „Asemănarea dintre cele două era evidentă, a fost un factor important pentru a o alege pentru un shooting. deși, cel mai important atu a fost că este o femeie cu forme, cu un corp natural și un model fantastic”, a explicat un reprezentant al companiei.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara acestui an.

libertatea.ro


IAN 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...