Unii sunt gata să îi taie mâinile, alții spun că ei ar fi păstrat bani: Internauții au păreri împărțite despre tânăra care a găsit 10 mii de lei

 Unii sunt gata să îi taie mâinile, alții spun că ei ar fi păstrat bani: Internauții au păreri împărțite despre tânăra care a găsit 10 mii de lei

Tânăra care ar fi fost acuzată de furt, după ce a găsit 10.000 de lei în Mall a stârnit contraverse în rândul internauților. Aceștia s-au împărțit în două tabere, în timp ce unii sunt gata să îi taie mâinile, alții spun că ei ar fi păstrat banii.

Părerea internauților s-a împărțit. Unii o critică:

„Tăiată mâna pentru așa furt! Nu sunt ai tăi, nu pui mâna….îi lași acolo, dar nu îi i-ai. Nu sunt banii ei, rușine că avem așa oameni în țara noastră”.

„Gluma zilei: La închisoare după un shopping de suflet”.

Alții o susțin și cred că a fost acuzată pe nedrept:

„Care ar fi procedura legală a returnării/predării acestor lei? Oare chiar ațtii nu i-ar fi ,,prihvatizat”?”.

„Și dacă femeia a intrat în magazin. Probabil să-și cumpere ceva, pentru care avea pregătiți ți banii, faptul că a găsit pe jos niște bani e motiv să nu mai intre în butic, să nu mai cumoere ce îi trebuie?”.

„Dacă acesta e jaf, atunci miliardul a fost confiscare sau cadoul făcut de către popor? Plus amenda și articolul care i se pune doamnei nu este corect.”.

Tânăra care a găsit 10.000 de lei în Mall s-a prezentat în fața oamenilor legii. Banii au fost întorși și urmează a fi transmiși proprietarei.

Ieri, poliția a anunțat că este căutată o tânără care ar fi găsit 10 086 de lei, însă nu a anunțat oamenii legii, dar și-a continuat cumpărăturile.

Citește și