(FOTO) Interpreta ucraineană Alina Grosu ajută refugiații de la Cernăuți: „Totul este gătit cu dragoste”

 (FOTO) Interpreta ucraineană Alina Grosu ajută refugiații de la Cernăuți: „Totul este gătit cu dragoste”

Interpreta ucraineană Alina Grosu a părăsit Kievul și a plecat la părinții ei din Cernăuți. Acolo interpreta este angajată într-o cantină și ajută refugiații, scrie SHOK.md.

„Am învățat să gătească conform standardelor în alimentație publică”, spune Alina.

Alina Grosu s-a născut în 1995 în orașul Cernăuți (Ucraina). A crescut într-o familie simplă, dar mai târziu părinții ei au reușit să-și îmbunătățească situația financiară. Tatăl ei a lucrat ca maistru la o fabrică, apoi a decis să-și schimbe ocupația și a început să facă afaceri, iar mai târziu a devenit deputat al consiliului orașului în orașul său natal. Mama Alinei a lucrat ca asistentă medicală, apoi s-a implicat în activități politice și chiar a candidat pentru Verkhovna Rada din Partidul Radical.

Grossu a studiat bine la școală, dar de la o vârstă fragedă era pasionată de muzică și cântat. Observând talentul fiicei, părinții au încercat să-l dezvolte în toate modurile posibile. Alina a studiat vocea, a participat la concursuri. Mama și tatăl nu au scutit nici timp, nici bani pentru fiica lor iubită. Deja la vârsta de 3 ani a participat la concursul „Mini-Miss Ucraina” și a câștigat la nominalizarea „Tânăra doamnă-talent”. Mai târziu au fost alte victorii. Datorită vieții sale creative de creație, Alina a ratat adesea cursurile la școală și s-a decis să o transfere la școala acasă.

În 2007, Grosu a intrat la Facultatea de Artă Muzicală la Academia de Artă Circistică Varietate numită după Utesov. În 2010, Alina s-a mutat la Moscova și a intrat în VGIK. A studiat la cursul lui Igor Yasulovich și a primit specialitatea „Actriță de teatru și cinema”.

 

Maria Palade

https://shok.md/