FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

FOTO din copilărie! Andrei Porubin, despre VISURILE sale: Unul așa și nu s-a împlinit!

Cunoscutul actor si jurnalist, Andrei Porubin, a povestit despre visurile sale din copilărie, dar și dacă s-au îndeplinit acestea.

Contactat de SHOK.md, Porubin a spus:

,,În copilărie toată lumea are multe visuri. În funcție de evenimente, întâmplări – voiam și eu să devin – ba  lucrător la fabrica de bomboane, ca să mănânc zilnic ciocolată; dacă mergeam cu colegii la pădure – voiam să fiu pădurar; când o ajutam pe mama să controleze caietele elevilor ei din clasa 1 – mă vedeam învățător.

Dar, de fapt, de mic mi-am dorit sa fiu actor. Pentru că în anul în care am absolvit eu şcoala nu se făcea admitere la actorie (era o dată la 2 ani), vărul meu, Valeriu, pe atunci învățător de fizică, matematică și astronomie, m-a sfătuit să merg la jurnalistică.

Este adevărat că peste un an am început să fac si actorie la Institutul de Arte în atelierul Marilor Maeştri Veniamin Apostol si Victor Ciutac. Paralel, mai jucam şi în Teatrul Popular «Flacăra» al Universității, pe care l-am absolvit cu diplomă de REGIZOR. Astfel, în 1984 m-am pomenit cu 2 facultăți terminate – și cea de actorie, și cea de jurnalistică.

Îmi doream să lucrez la Radio,  și acolo am plecat. Pentru aproape 20 de ani…. Pe tot parcursul timpului am îmbinat armonios actoria în jurnalistică și jurnalistica în actorie – și pe platoul TV, și pe scena de teatru, și pe platoul de filmare. Să știți că e un exercițiu foarte interesant”, a mărturisit actorul.

Prezentatorul TV a dezvăluit că a avut și un alt vis, dar care, din păcate, nu a devenit realitate până acum.

„Am mai avut eu un vis mare (singurul, probabil), care așa și nu s-a împlinit. Deocamdată. Voiam să învăț a cânta la chitară. Am cântat 10 ani la trompetă în fanfara colhozului. Acasă tata m-a învățat să cânt la muzicuță. Mai târziu, pentru un spectacol de teatru, am învățat (cu Dima Cojocaru) să cânt la oboi. Dar la chitară, iată, nu pot cânta nici azi. Acum vreau ca măcar fiul meu Alexandru-Ioan să învețe. Are chitară, parcă are dorință. Îi mai trebuie un motiv. Sper să-l găsească singur, dar mă rog, are și el  visurile lui”, a comunicat Andrei Porubin.

Totodată, el împărtășit, cu SHOK.md, și fotografii din arhiva sa, în care apare alături de fratele său geamăn – Victor.

Victoria CEBOTARI/stagiară


MAI 26, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...