FRESH
Imagini nemaivăzute cu Gigi Hadid, din timpul sarcinii. Zayn Malik, ...
Miley Cyrus a dezvăluit că încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth
Bloggerița Tanya Goncear, despre cum să fii în armonie cu tine însuți: ...
(video) Cea mai adâncă piscină din lume a fost deschisă în Polonia

Emilian Crețu – „Influencer în Moldova”, cu peste 207 MII URMĂRITORI pe Instagram: „Niciodată nu m-am scremut, din acest motiv sunt apreciat și iubit”

Emilian Crețu, actor, prezentator TV și vlogger, urmărit de peste 207 mii de persoane pe Instagram, a vorbit în cadrul proiectului lansat de SHOK.md„Influencer în Moldova”, despre activitatea sa pe on-line, de unde a pornit totul și care e relația sa cu Instagramul.

Iată ce ne-a povestit Emilian:

„Cont pe Instagram mi-am făcut câțiva ani în urmă, dar nu-l foloseam, pentru că nu-mi părea foarte comod. Eram activ pe Facebook, pe pagina mea „Da, sunt român”, mai ales că aveam peste 200 de mii urmăritori. Și cumva îmi era lene să trec pe Instagram. Apoi, o prietenă din București mi-a zis să trec pe Instagram că e rețeaua mai cotată la moment. În aprilie 2018 am început să fac postări. Și a luat foc acest Instagram al meu, căci pe 1 decembrie 2018 deja aveam 100 de mii de urmăritori.

Cum am reușit? Nu știu, oamenii apreciază simplitatea pe care eu o am. Problema mare a multor persoane care vor să fie populare – vloggeri, influenceri, vedete, e că ei se screm să facă ceva. Lucrurile frumoase se întâmplă de la sine. Eu niciodată nu m-am scremut să fac ceva și anume asta a făcut oamenii să mă aprecieze și să mă iubească. Eu sunt un om simplu, nu scremut și nu încerc să inventez roată. Anume din acest motiv lumea mă iubește. Și, bineînțeles, am și talent, scuzați-mă… dar sunt și modest! (zâmbește) Cu siguranță, și talentul m-a ajutat să ajung la acest număr de urmăritori!


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Vreau așa fântâna și la intrarea in Negureni!!!

Публикация от Emilian Cretu (@emiliancretu5)

Fiind foarte și foarte popular pe on-line sunt multe oferte de colaborare cu diferite branduri, mi-aș dori maximal să ajut oamenii prin promovări, dar, dacă m-aș transforma într-o pagină de publicitate, urmăritorii mei nu ar mai fi la fel de activi, de asta multe oferte le refuz. Eu accept să promovez doar produsele pe care le încerc. Am proiecte mari, care durează 1 an sau cu care colaborez pentru casa mea. Și din moment ce eu lucrez cu ei și îmi place rezultatul, eu fac publicitate.

Ideile vin din societate, de la oameni, de la reacții… Postările nu-mi iau zile sau săptămâni. Eu, pe paginile mele, nu scriu texte patetice, foarte frumoase și superficiale, despre faptul că eu salvez planeta și noi, oamenii, viața este etc… texte kilometrice care nu au nici un subtext, un mesaj sincer. De asta nu-mi ia secole pentru un text, eu scriu exact ce și cum simt eu, și sunt sincer. Eu nu stau să deschid dicționarul să mai scot niște cuvinte mai rar folosite ca să scriu un text din acesta.


Am mai mulți fotografi, dar nu umblu la ei (râde)! Nu, nu am nici un cameraman sau fotograf personal. Eu fac lucrurile tot timpul singur și mă filmează cine e în apropiere – sora, prietenii, mama chiar m-a filmat o dată… Țin minte cazul cu video-ul cu „Geta from Moldova”, de ziua orașului – nu era nimeni ca să mă filmeze și am făcut o postare cu cine vrea să mă filmeze – și am găsit. Simplu!

Bineînțeles că, Instagramul e o platformă foarte bună de venit, pe lângă veniturile de la serviciu. Da, fac bani, ar fi păcat că spun că nu fac bani. Mai mult fac colaborări pentru ceea ce am nevoie, ei fac serviciile lor – eu fac serviciile mele. Da, se câștigă, dar ideea e următoarea – scopul nu e să îți faci Instagram ca să câștigi. Și asta e o problemă – pentru că mulți tineri își fac Instagramul pentru asta!

Cum e să fii influencer în Moldova? Oamenii mă iubesc și asta e foarte bine. Asta e foarte important, pe lângă banii pe care-i poți câștiga din diferite contracte. Influencer cumva sună străin pentru mine, oamenii iubesc actorul din mine, teatrul, artistul din mine, eu sunt actor. Da, e bine să fii influencer, artist, actor, om sincer…

Ce îmi doresc eu? Eu am planuri foarte mari, dar nu vreau să le spun pe toate. Las’ să fie și un mister, lucrurile oricum se vor întâmpla. Eu nu vreau să spun că eu vreau peste 3 ani să devin tătic sau să fac 2 milioane de euro. Scopul meu nu este acesta și nu mă gândesc la asta. Dacă muncești foarte mult, ai și rezultate. Eu las lucrurile să se întâmple firesc. Eu am planuri mari, dar las totul să se întâmple de la sine, fără să mă screm, fără a inventa roata, pentru a câștiga.


Sfaturi pentru cei la început de cale… Eu nu am primit nici un sfat, nu știam de profesia de vlogger sau de influencer. Când simți că vrei să faci ceva  – iei și faci. Și atât. Dacă vrei să fii vlogger, doar ca să câștigi și să fii popular, atunci nu ai nici o șansă, ești zero și nu o să crești niciodată în viață. Dar dacă tu vrei și crezi în tine și în ceea ce faci, atunci sigur vei avea succes și vei deveni o persoană influentă. Până atunci, succes la toate lumea! Mulți vloggerași sunt, dar…bine, v-am pupat, prea rău am fost!”.

SHOK.md


AUG 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...