FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

INTERVIU// Alexandra LIVIȚCHI: Lucrez la un proiect interesant, în special pentru domnișoarele care împărtășesc același vis ca și mine

Alexandra Livițchi are 20 ani și a revenit, recent, în Moldova, după 5 ani petrecuți în Portugalia, timp în care și-a trăit visul – de a fi model. În cadrul unui interviu pentru SHOK.md, ea a vorbit despre modelling, colaborări, plecarea și revenirea sa, dar și a oferit detalii despre proiectul inedit la care muncește în prezent.

SHOK.md: Alexandra, recent, ai revenit în Moldova, după ce câțiva ani ai locuit peste hotare. De ai decis să pleci din țară la un moment dat și de ce anume în Portugalia?

Alexandra Livițchi: Decizia de a pleca din țară a aparținut în totalitate mamei. Fiind minoră (15 ani) nu puteam alege și nu eram conștientă că în țara noastră posibilitățile de supraviețuire erau, pe atunci, minime. Inițial, mama, prin intermediul unei rude, s-a stabilit acolo și, având deja un serviciu stabil, ne-a luat și pe noi eu și sora mea.

SHOK.md: Cum au decurs anii de studii acolo, care sunt diferențele între studiile din Moldova și cele din Portugalia?

A.L.: Începutul este dificil pentru oricine, noi fiind copii și neștiind limba, ne-am descurcat mai greu, dar aflându-ne zilnic printre vorbitorii nativi am învățat instant limba. Indiferent că era primul an, am reușit să termin liceul cu succes. Diferența dintre studiile din Moldova și Portugalia sunt mari, de exemplu, nota finală la materie este bazată doar pe două teste într-un semestru. Cerințele erau mari, adică elevul era nevoit să cunoască întreaga materie pentru a lua examenul.

alexandra (13)

SHOK.md: Când și de ce, totuși, ai decis să revii în Moldova? Cum e revenirea la viața de aici?

A.L.: Gândul de a reveni în țară a apărut încă din primii doi ani când  mă aflam acolo, însă am rămas să-mi continui studiile. Acum sunt acasă, pentru că aici mă simt eu în toată firea mea, aici pot să mă afirm și aici mă simt cel mai bine.

SHOK.md: În paralel, cu studiile, ai început să faci și modelling. De unde vine pasiunea pentru acest domeniu și când a fost prima colaborare în modelling?

A.L.: Pasiunea pentru modelling o am încă de mică, când priveam TV show-rile, în care fetele cu talia de clepsidră defilau pe podium, așa că am decis să încerc și eu, iar acesta a devenit unul dintre visele mele – deja realizate. Prima colaborare a fost în același an în care am început și studiile peste hotare.

SHOK.md: Cu ce colaborări, proiecte și realizări, de până acum, te mândrești?

A.L.: Pot să mă mândresc cu faptul că, de la primul casting am fost selectată pentru filmările unei spot publicitar la TV, apoi au urmat altele, precum: videoclipuri, reviste online, etc.. În timp am reușit să colaborez cu mai multe agenții: Next Models, Central Models, Ellite Models, Best Models iar la moment cu Karacter Agency.

SHOK.md: Ce calități trebuie să posede un model de succes sau pentru a deveni de succes?

A.L.: În primul rând, un model de succes trebuie să aibă grijă să se alimenteze sănătos, să meargă regulat la sala de forță, trebuie să fie responsabil la îndeplinirea tuturor sarcinilor, să privească cu seriozitate lucrul și, nu în ultimul rând, să muncească mult.

SHOK.md: Având în vedere că ai locuit peste hotare, activitatea ta de model e cunoscută mai mult acolo, însă aici, în Moldova, ai anumite proiecte/realizări în domeniu sau…urmează?

A.L.: La moment lucrez la un proiect ce urmează să fie implementat în Moldova, în scurt timp. Pot să spun că, va fi un proiect interesant, în special pentru domnișoarele care împărtășesc același vis ca și mine.

alexandra (3)

SHOK.md: Care sunt trucurile tale de frumusețe? Cum reușești să arăți atât de bine?

A.L.: Nu am multe trucuri, dar ceea ce-mi hrănește pielea este somnul suficient, îmi place să-mi respect programul de odihnă, alimentația sănătoasă –  ce mănânci aia reprezinți. Țin să menționez că, nu sunt obsedată de măști pentru față, optez mai mult pentru naturalețe și las tenul să respire.

SHOK.md: Ce părere ai despre modellingul din Moldova?

A.L.: Din ceea ce cunosc eu, modellingul nostru este încă la standarde joase, ceea ce este un păcat, pentru că moldovencele au trăsături frumoase (corp, păr, inteligență), pot să aibă grijă de ele, dar nu sunt puse foarte mult în valoare aceste calități.

SHOK.md: Care sunt planurile și dorințele tale pentru următorul an, dar pentru următorii 5 ani?

A.L.: În privința acestui an am planuri mari în ceea ce privește cariera mea, referitor la următorii cinci ani – tind să-mi dezvolt proiectul și să-mi promovez țara.

SHOK.md


AUG 9, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...