FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

(INTERVIU) Diana CHISTOL: Atunci când prin stilul meu de viață îi inspir și pe alții, satisfacția mea este de neegalat

Diana Chistol este o tânără din Republica Moldova, care după 10 ani locuiți în capitala României a decis să se mute într-o altă capitală europeană. De ce ales anume orașul Paris, cu ce se ocupă acolo, dar și cum îmbină meseria de veterinar, activitatea de designer vestimentar, cu pasiunea pentru un mod de viață echilibrat – promovat pe blogul ei, citiți în interviul acordat pentru SHOK.md.

SHOK: Diana, de ceva timp te-ai stabilit cu traiul la Paris. Ce te-a determinat să pleci și de ce – Paris?

D.C.: Se stie că francezii sunt renumiți pentru eleganța inconfundabilă și rafinamentul care definește stilul lor de viață, de aceea am considerat că Parisul este locul potrivit în care aș putea să-mi dezvolt pasiunile.

E'la blog.

SHOK: Cum s-a schimbat viața ta de când ești acolo? Cu ce te ocupi?

D.C.: Viața mea nu s-a schimbat radical, mai ales că înainte să mă mut am stat 10 ani în București, iar acesta este supranumit și «Micul Paris» 🙂

Din dorința de a inspira și alte femei să poarte zi de zi rochii și să nu uite să fie frumoase, acum 2 ani, împreună cu prietena mea Inga Iamblea, am fondat brand-ul DYO – brand-ul care promovează Femeia în Rochie. Primul designer care s-a aliniat cu ideea noastră a fost binecunoscuta creatoare de modă din Chișinau – Olga Parubina.

Odată cu mutarea mea la Paris conceptul nostru a trecut la urmatorul nivel, iar acest lucru îmi ocupă o mare parte din timp.

Dyo Fashion Week Paris

SHOK: Care ar fi principalele diferențe între viața la Paris și viața la Chișinău?

D.C.: Moldova este țara mea de suflet și mi-e foarte greu să fac comparație cu alte țări ale lumii.  În ceea ce privește prețurile este o diferenta destul de mare, dar aceasta este direct proporțională cu calitatea vieții.

SHOK: De meserie ești veterinar, însă drept pasiune ai un blog unde promovezi modul de viață sănătos. Totuși, care e prioritatea ta? Cum le îmbini?

D.C.: Pasiunea și studiile mele se combină foarte bine, chiar aș putea spune că experiența mea din medicină mă ajută extrem de mult – aceasta constituie fundamentul opiniilor mele documentate în ceea ce privește nutriția și stilul meu de viață echilibrat pe care încerc să le promovez pe blogul meu.

E'la blog1

SHOK: De unde a apărut dragostea pentru animale și te-a determinat să devii veterinar? E greu să obții un job după specialitate la Paris?

D.C.: Provenind dintr-o familie de profesori, am fost conectată de mică cu știința, iar acest lucru a dus la o decizie naturală în ceea ce priveste studiile pe care am hotărât să le urmez. Astăzi, pot spune că a fost o alegere inspirată pentru că este una dintre cele mai remunerate profesii chiar și în Paris.

SHOK: Pe blogul tău te referi foarte mult la modul de viață „echilibrat”. Cum explici tu acest echilibru?

D.C.: Eu cred ca o viață excelentă o poti echilibra prin: sport, mâncare sănătoasă, frumusețe, modă; mai exact – un echilibru între trup, minte și suflet.

Budina Chia

SHOK: În viața ta există echilibru? Cum stai la capitolul sport, regim alimentar și împlinire sufletească?

D.C.: Da, mă consider o persoană echilibrată, fiind pasionată de un stil de viață sănătos, o fac natural fără niciun efort.

Nu există nicio zi fără sport, alternez cu succes fitness-ul cu yoga și pentru o tonifiere mai bună – cardio sau alte activități în aer liber.

E'la blog

În ceea ce privește alimentația sunt împotriva dietelor drastice sau înfometării, de aceea din meniul meu zilnic fac parte 5 mese echilibrate. Din pasiunea mea pentru produse sănătoase, am descoperit dulciurile Raw Vegane de care sunt foarte încântată, lucru care mă face să experimentez noi și noi rețete pe care le împart cu cititorii mei.

Atunci când prin stilul meu de viață îi inspir și pe alții, atingându-și rezultatele propuse datorită sfaturilor mele, satisfacția și împlinirea mea este de neegalat, astfel starea mea de spirit este direct proporțională cu rata succesului pe care îl au oamenii pe care îi cunosc și pe care îi ajut.

BOMBOANE RAW1'

SHOK: Ce îți dorești să transmiți prin intermediul blogului tău către cititori?

D.C.: „Dacă nu faci viața cuiva mai bună, înseamnă că îti pierzi timpul. Vreau să fac bine. Îmi doresc ca aceasta lume să fie mai bună pentru că eu sunt aici” – acesta este motto-ul meu și implicit al activității mele de pe blog sau zi de zi.

SHOK: Care sunt planurile tale la Paris pentru viitorul apropiat?

D.C.: Îmi doresc să inspir și să ajut cât mai mulți oameni cu stilul meu de viață, iar împreună cu partenera mea să ne extindem afacerea din ce în ce mai mult, făcând astfel un brand moldovenesc cunoscut pentru calitate și frumos chiar și peste hotarele țării.

SHOK: Planifici o revenire acasă sau…?

D.C.: Nu planific să revin în urmatoarea perioadă, dar vizitez Moldova foarte des, cu mare drag și dor de casă!

Dyo By Olga Parubina

SHOK.md

Foto : arhiva personală


IUL 24, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...