FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

(INTERVIU) Irenne ALBU: “În timpul unui shooting, modelul se transformă în altă personalitate”

Este tânără, frumoasă, are forme perfecte și o carieră de model în continuă ascensiune. Este vorba despre Irenne Albu, care în cadrul unui interviu acordat portalului SHOK.md, a povestit despre prima experiență de model, care a fost cea mai grea sesiune foto, ce îi oferă meseria, dar și alte aspecte din cariera și viața ei.

SHOK: Irina, cum ai ajuns, de fapt, să faci modeling? Cum a fost prima experiență de acest gen?

I.A.: De fapt, cred că, ca și orice fată, de mică  îmi doream să devin model , dar întotdeauna aveam în cap fraza „ nu sunt destul de bună pentru asta” , omul căruia i-a reușit să-mi scoată această frază din cap a fost mama. Prima experiența am avut-o atunci când am fost chemată de Iuliana Sandu la un job, și am intrat în rolul care mi s-a dat, și cred că, mi-a ieșit destul de bine. După asta am mai avut mai multe colaborări cu ea, astfel, oamenii au început să mă observe :))

albu (11)

SHOK: Pe lângă această activitate, ce alte ocupații ai? Îți dorești și o meserie în alt domeniu/sau deja ai?

I.A.: Pe lângă această activitate, îmi încerc puterile și în domeniul vestimentației , dar despre asta mai vorbim când îmi va reuși ceva cu adevărat ;))

SHOK: Am văzut că realizezi foarte multe sesiuni foto. Ai numărat câte ai până acum? Care a fost cea mai dragă ție, dar cea mai grea?

I.A.: Hm, din păcate, nu mi-a trecut prin cap să le număr, dar sunt multe shootinguri de la care am primit o plăcere colosala, nu pot sa evidențiez unul anume. Cel mai greu shooting, pentru mine, a fost creat mai degrabă de condițiile de afară, a fost făcut la Constanța, la mare, dar era super frig , un vânt foarte puternic , iar vestimentația era din pânze transparente , unicul fapt ce mă încălzea atunci, era faptul că lucram cu niște oameni dragi mie și niște profesioniști, eram sigură că o să iasă ceva superb din asta, așa și a fost ^^.

albu (10)

SHOK: Ce calități trebuie să posede un model care să arate bine în toate fotografiile, indiferent de conceptul sesiunii foto?

I.A.: Un model trebuie sa fie încrezut în sine – în primul rând, să uite de toate complexele care le are. În timpul unui shooting, modelul se transformă în altă personalitate, în dependență de concept deja.

albu (9)

SHOK: Care sunt parametrii tăi și cum te menții în formă?

I.A.: Am 171cm, 84/59/89. Prefer yoga, îmi permite să mă mențin în formă atât moral, cât și fizic 🙂

albu (8)

SHOK: Colaborările tale sunt, preponderent, în Moldova și România. Cu ce colaborări te mândrești și ce îți mai dorești în acest sens?

I.A.: Sincer, mă mândresc cu toate colaborările care le-am avut până acuma, ele m-au făcut să ajung unde sunt. Sigur îmi doresc să am cât mai multe colaborări de succes, dar deja mai departe decât România și Moldova :)))

albu (7)

SHOK: De-a lungul timpului ai adoptat diverse look-uri și ai îmbrăcat numeroase ținute. Care e stilul care te reprezintă cel mai bine? De ce?

I.A.: Prefer mai mult stilul sport, dar liber adopt și stilurile smart casual, boho chic și stilul minimalist 🙂

albu (6)

SHOK: Este shopping-ul pentru tine o pasiune? De unde îți cumperi hainele și ce ai în garderobă?

I.A.: Sigur e o pasiune. Prefer să îmi cumpăr haine de peste hotare, dar dacă îmi atrage atenție ceva de la noi, nu ezit să cumpăr.

albu (5)

SHOK: Ce câștigi tu în urma proiectelor în care te implici? Venitul lunar din modeling este suficient pentru tine?

I.A.: Experiență, noi cunoștințe, emoții pozitive, bani. Nu e un anumit venit lunar pentru modele, depinde câte joburi ți se oferă și, nu în ultimul rând, se ține cont de tipul shootingului/filmării.

albu (4)

SHOK: Ești foarte activă pe rețelele de socializare și ai mulți admiratori și admiratoare. Cât de mult timp petreci în spațiul virtual și cum e interacțiunea ta cu publicul? Există momente când cer păreri sau reacții?

I.A.: Destul de mult timp petrec în spațiul virtual, aceasta fiind și o parte din lucrul meu. Da, sigur că există așa momente, iar eu, la rândul meu, încerc să răspund clar și la temă :)))

albu (3)

SHOK: Apropo, că ziceam de admiratori, cu siguranță primești mesaje, complimente, propuneri… Cum reacționezi? Este inima ta deja ocupată sau…admiratorii tăi mai au șanse?!

albu (2)

I.A.: Hm, cum reacționez, nu răspund la toate mesajele și vreau să îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva cu asta :))). Nu, inima mea nu e ocupată , dar e cam complicat cu asta :))

SHOK: Ce așteptări și planuri ai în anul curent? Dar, în general, în viitor cum te vezi?

I.A.: Planuri sunt, dar fără supărări, aș prefera să le țin în secret, până nu le transform în acțiune ;))

albu (1)

Cristina GUREZ

Foto: arhivă personală


FEB 6, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...