FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

(INTERVIU) Mihail BURLACU: Scopul proiectului Burlacul TV este să distreze, dar și să educe

Îi spune Mihail Burlacu și e fondatorul proiectului Burlacul TV. Acum 4 luni, fiind dezamăgit de mai multe domnișoare, a decis să lanseze un proiect video care să distreze, dar și să ofere lecții utile. Ce înseamnă Burlacul TV, ce subiecte sunt abordate, cine stă în spatele proiectului, dar și ce își dorește fondatorul – aflați în interviul acordat pentru SHOK.md.

SHOK: Când, cum și de ce a apărut proiectul Burlacul TV?

M.B.: Proiectul Burlacul TV a apărut acum 4 luni. Eu, Mihail Burlacu, sunt creatorul acestui proiect. După o relație lungă și serioasă cu fosta parteneră, încercând să îmi caut altă domnișoară – cu cine nu ieșeam mă întreba cu ce mă ocup, pe ce trăiesc, adică unde fac bani, dar și ce mașină am – ajunsesem la concluzia că toate fetele de la noi sunt materialiste. Mă săturasem de ieșiri și am făcut o pauză, m-am declarat Burlac și am decis să fac o schimbare în viață – am creat proiectul și am început să fac prank-uri, cu scopul de a schimba puțin mentalitatea domnișoarelor și cu speranța că nu vor mai fi la fel de materialiste.

SHOK: Cine face parte din echipa Burlacului?

M.B.: La moment, din echipa BurlaculTV fac parte 5 persoane: fondatorul – Mihai Burlacu, regizorul și fotograful – Cristian Spac, cameraman și montaj – Nicolae Corciu, Burlăcița – Reina Lo, security – Valeriu Ivanov. Totodată, participă des și modele, domnișoare drăguțe și talentate.

SHOK: De ce Burlacul TV?

M.B.: Burlacul TV… pentru că, această denumire este legată, practic, de mine:  familia mea este Burlacu, părinții mei sunt din satul Burlacu, eu sunt la moment Burlacu (singur, celibatar) și prank-urile cu care am început proiectul sunt despre faptul că sunt burlac și ies la întâlniri”.

SHOK: Care e, de fapt, scopul vlogurilor pe care le realizați?

M.B.: La început, unicul scop era să distrăm oamenii, deoarece oamenii, intrând pe internet, mai ales la noi în țară, doresc să se relaxeze privind ceva interesant și nou, dar în timp scopul nostru devine acela de a schimba ceva în țara noastră, prin intermediul video-urilor noastre. De exemplu, în „Experimente sociale” noi transmitem un mesaj publicului și suntem convinși că măcar 10% vor urma sfaturile noastre, și asta ne motivează să filmăm mai departe.

SHOK: Ce subiecte abordezi, de obicei, în filmulețe?

M.B.: Ce ține de subiectele abordate, cred că, e mai bine să priviți filmulețele – ca să înțelegeți ce doresc să transmit publicului.

SHOK: Câți oameni te urmăresc și ce crezi despre popularitatea pe on-line?

M.B.: La moment, pe Youtube mă urmăresc 7600 de persoane, iar vizualizări totale sunt 764000.

Îmi doresc ca, practice, fiecare cetățean să știe despre acest proiect și chiar să cucerim și publicul de peste Prut.

Popularitatea, cred că, are plusurile și minusurile sale.  Evident, în opinia mea, e bine să fii popular, să ai publicul care te urmărește și te iubește. Nu îmi doresc să stau în umbra și să fiu un nimeni, cred că, această caracteristică o am de mic și nu pot schimba nimic.

SHOK: Cât e de greu/ușor să intri în roluri?

M.B.: De fiecare dată, cred că, îmi este foarte greu. Eu aș spune că nu sunt deloc un actor bun, nu am nici talent, sunt doar un om care muncește mult la asta, lucrez asupra mea zilnic, ca să ajung acolo unde îmi doresc.

Nu am studii în actorie, deoarece părinții au preferat ca eu să merg la liceul de dansuri. În general, aș spune că trăiesc aici și acum – dacă fiecare ar înțelege acest lucru și ar începe a trăi altfel viața lor, multe lucruri s-ar schimba brusc în bine.

SHOK: Ce îți propui pentru viitor? Unde își dorește să ajungă Burlacul?

M.B.: Îmi doresc să filmăm video-uri tot mai calitative și să ajungem la un număr cât mai mare de abonați, dar, luând în considerare că eu sunt realist, doresc să ajung la Global Records în Romania și să filmez alături de vloggerii de top, poate chiar cream o emisiune interesantă.

SHOK.md


IUN 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...