FRESH
Horoscopul profitorilor. Cum se folosește de tine, în funcție de zodie
Un bărbat, obligat să plătească fostei soții 60.000 de euro pentru ...
Irena Boclincă, despre salariile mizere ale actorilor din Moldova ...
5 accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

Interviu SHOK! Victoria Ungureanu: “Am primit inimioare doar când eram la școală”

Jurnalista Victoria Ungureanu, fondatoarea a unui portal despre și jurnaliști, a răspuns solicitării SHOK.md și ne-a dezvăluit mai multe dintre viziunile și dorințele ei.

2016 pentru mine va fi anul… Provocărilor.

Cel mai mult îmi doresc să…știu ce înseamnă time management calitativ. Simt că mai am de lucru la acest capitol.

Cea mai mare realizarea a mea e… Everyday Journalism și evenimentele pe care le organizez și unde reușesc să cunosc foarte mulți oameni. Nu e atât de ușor să obții încrederea și aprecierea unor oameni necunoscuți.

Mă pot baza mereu pe… mine.

Ziua cea mai importantă din viața mea… Azi. Fiecare zi.

ungureanu1

Ziua Îndrăgostiților sau Dragobete? Sincer? N-au avut niciodată vreo semnificație pentru mine 🙂 Am primit inimioare doar când eram la școală. Acum această ”celebrare a iubirii” mi se pare una mai mult comercială. Știu că într-o zi voi putea celebra iubirea în fiecare dimineață 🙂

Munte sau mare? Ambele. Nu contează peisajul. Contează emoțiile și oamenii de lângă tine.

Dacă mi-aș schimba locul de trai aș alege… o țară unde n-ar trebui să investesc prea mulți bani pentru a supraviețui lună de lună. Dacă aș pleca, aș alege să plec pentru o perioadă determinată și pentru un scop bine determinat. Îmi place riscul, dar riscul să fie și el unul asumat.

Politica este… un subiect extrem de important pentru presă, dar care nu prea schimbă nimic. Asta am înțeles după un an de jurnalism politic. Apreciez însă jurnaliștii care sunt mereu cu ochii pe personajele politice și reușesc să își facă meseria echidistant.

Planurile de viitor? Sunt toate în agenda personală. Nici eu nu știu câte dintre ele voi reuși să le realizez, de aceea prefer să le țin în secret.

Meseria mea se bazează pe următoarele principii… Cu oamenii potriviți în preajmă poți învinge orice. E adevărat, astăzi e foarte greu să-i găsești pe acești oameni…

ungureanu

Dacă nu aș fi făcut ceea ce fac acum, atunci aș fi… ales să scriu. Deși în primii 20 de ani de viață, la școală, la liceu, m-am dedicat științelor reale, la facultate m-am redescoperit. Jurnalismul este o meserie care te antrenează continuu.

Ceai sau cafea? Ceai. Cafeaua e doar în situațiile în care e vorba de un deadline important. Mie îmi place adrenalina deadline-urilor.

Vinul meu preferat…Nu am vinuri preferate. Nici culori, nici filme. N-am măcar nici tiparele unui bărbat. Ce e cel mai frumos este acum, spontan și așa cum simți.

Îmi doresc ca Republica Moldova să…își identifice adevărații lideri pe care să îi urmeze. Altfel, haosul și instabilitatea va continua să ne pună piedici, nouă… celora care încercăm să schimbăm ceva.

Dacă aș putea da timpul înapoi…n-aș schimba nimic. Acest trecut, oamenii și tot ce am trăit alături de ei m-au făcut să ajung la transformările pe care mi le-am dorit. Așa că tot ce îmi place este prezentul și faptul că dețin instrumentul cu care pot lua decizii.

SHOK.md este o platformă care reușește să abordeze subiecte și să pună întrebări la care nu ți-ai fi răspuns, probabil niciodată.

Cristina GUREZ

Foto: Dasha Chegarovskaya

 


IAN 28, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII